Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που ξεκινάει για τον Ολυμπιακό
| 2021-07-25 14:00:00

Μεταγραφή-έκπληξη στο Λιμάνι - Φέρνει 11αδατο ο Μαρτίνς, αυτόν... τελειώνει - Αλλάζει θέση ο μικρός

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή-έκπληξη στο Λιμάνι - Φέρνει 11αδατο ο Μαρτίνς, αυτόν... τελειώνει - Αλλάζει θέση ο μικρός

Οι τρεις προσθήκες που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Ποιος νεαρός άσος του Ολυμπιακού "ανέβασε" τις μετοχές του κόντρα στη Νέφτσι, γιατί ζήτησε δύο μπακ ο Πορτογάλος προπονητής και τι συμβαίνει στο κέντρο της άμυνας. Έρχονται αλλαγές τις επόμενες ημέρες!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που ξεκινάει για τον Ολυμπιακό, καθώς η ρεβάνς με τη Νέφτσι στο Μπακού θα κρίνει πολλά για τη νέα σεζόν. Το 1-0 σαφέστατα δίνει ένα προβάδισμα στους Πειραιώτες, ωστόσο τα πολλά προβλήματα και η εικόνα του πρώτου αγώνα, προκαλεί ανησυχία ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης.

Στο Λιμάνι ασχολούνται κυρίως λοιπόν με τον επαναληπτικό, ωστόσο στελέχη της ομάδας… τρέχουν και για τις μεταγραφές, καθώς φτάσαμε πλέον στα τέλη Ιουλίου και ο χρόνος πιέζει για τις προσθήκες βασικών παικτών που χρειάζονται οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προφανώς και «χαμογελάει» για την παρουσία του Σβέτοραζ Μάρκοβιτς στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ περιμένει να τον δει και στο δεύτερο ματς με τους Αζέρους. Ο μικρός παρότι μπήκε στην 11αδα από το… παράθυρο, λίγες ώρες πριν την σέντρα, στάθηκε καλά και δεν «μάσησε». Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Πορτογάλο κόουτς ότι κόντρα σε όλα τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, βρήκε λύσεις και εμπιστεύτηκε κάποια παιδιά που «χτίζουν» χαρακτήρα. Μάλιστα, στο Λιμάνι έμειναν ικανοποιημένοι και από την παρουσία στα χαφ και δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε σε αυτή τη θέση, έστω στα πιο εύκολα παιχνίδια που θα χρειάζονται ανάσες βασικοί παίκτες.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να έχει τις… κεραίες του ανοιχτές στην αγορά και για κάποιον κεντρικό αμυντικό. Παρά τις καλές εμφανίσεις του Μάρκοβιτς και την ενεργοποίηση του Σισέ, στο Λιμάνι δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση αγοράς ενός ακόμη στόπερ. Άλλωστε, πάντα υπάρχει (σοβαρή) πιθανότατα να έρθει πρόταση για τον Ρούμπεν Σεμέδο μετά τα προκριματικά.

Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση τόσο δεξιού μπακ όσο και αριστερού (μάλιστα μπορεί να πάρει και δύο παίκτες για αριστερά, αν ο ένας είναι ο Πικέρες) και περιμένει άμεσα τις εξελίξεις. Άλλωστε, είναι φανερό πως για τη δεξιά πτέρυγα υπάρχει «θέμα» με τον Λαλά, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή ούτε στην προετοιμασία. Στον Ολυμπιακό ψάχνουν ακραίους αμυντικούς για να έρθουν και να πάρουν φανέλα βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτούς τους δύο ρίχνει χρήμα ο Σαββίδης - Συμβόλαιο 1.2 εκατ! Τι έκανε ο Σεμέδο στο γκολ Καμαρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags