Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τι έκανε ο Σεμέδο στο γκολ του Καμαρά και πόσα παίρνει ο Γκαρσία στον Δικέφαλο;
| 2021-07-25 10:00:00

Γι’ αυτούς τους δύο ρίχνει χρήμα ο Σαββίδης - Συμβόλαιο 1.2 εκατ! Τι έκανε ο Σεμέδο στο γκολ Καμαρά

Του Αδέσποτου
Γι’ αυτούς τους δύο ρίχνει χρήμα ο Σαββίδης - Συμβόλαιο 1.2 εκατ! Τι έκανε ο Σεμέδο στο γκολ Καμαρά

Η μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ και η "περίεργη" αντίδραση του Πορτογάλου. Ειδήσεις και παρασκήνια για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό... έδωσε η εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στον αέρα και μη χάσετε το σημερινό ραντεβού 18.00 - 20.00!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις, αλλά και αποκαλύψεις ήταν η εκπομπή «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha Radio 98,9 με τους Βαγγέλη Μίχο και Κώστα Γκόντζο.

Στην εκπομπή του Sportdog.gr που ακούτε όλη τη σεζόν φέτος κάθε Σάββατο και Κυριακή 18.00 με 20.00, οι δύο δημοσιογράφοι σχολίασαν την επικαιρότητα και μετέφεραν αποκλειστικές ειδήσεις και… σπαρταριστά παρασκήνια. Πάρτε μία γεύση!

** Όταν ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Πάμπλο Γκαρσία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο τιμόνι της πρώτης ομάδας, πρότεινε στον Ουρουγουανό τεχνικό να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β”. Ως μεγάλη ένδειξη εμπιστοσύνης και ευγνωμοσύνης για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης του είπε, ότι δεν θα του γίνει μείωση μισθού.

Ο Γκαρσία ως προπονητής της Κ19 έπαιρνε αρχικά 8000 το μήνα, με ανέβηκε στα 10.000 και μετά στα 12.000. Όταν πήγε ως πρώτος προπονητής στον ΠΑΟΚ στη θέση του Άμπελ Φερέιρα του έγινε αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο. Οι αποδοχές του υπερδιπλασιάστηκαν, αφού πλέον έπαιρνε ανάμεσα στις 25.000 με 30.000 Ευρώ τον μήνα.

Ο Γκαρσία εμφανιζόταν αρνητικός. Ο Σαββίδης του είπε, ότι τον περιμένουν με τις αποδοχές που θα είχε αν ήταν προπονητής στην πρώτη ομάδα. Ο Ουρουγουανός έκανε τον δύσκολο και εν τέλει στις 23/7 ανακοινώθηκε για την β' ομάδα του ΠΑΟΚ.

Κρατήστε ένα ενδιαφέρον στοιχείο από την επάνοδο του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β' πρέπει να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ελλάδα , μετά τον Μαρτίνς, τον Λουτσέσκου, τον Μιλόγεβιτς και τον Γιοβάνοβιτς.

** Η ιστορία του Τζιοβίνκο με τον ΠΑΟΚ «τρέχει» πάνω από έναν μήνα. Την έχει αναλάβει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ποντάρει πολλά, όπως έχουμε ξαναγράψει στο Sportdog.gr, στην προσωπική τους σχέση. Ο 34χρονος θέλει να φύγει για προσωπικούς λόγους από την Αραβία και εκτιμώ πως αν φύγει από την Αλ Χιλάλ τώρα (έχει έξι μήνες ακόμα συμβόλαιο) θα επιστρέψει στην Ευρώπη για τον Δικέφαλο και όχι για κάποια ιταλική ομάδα που ενδιαφέρονται.

** Αν έρθει στην Τούμπα ο Τζιοβίνκο, θα πάρει συμβόλαιο 1.2 εκατ. ευρώ και κάποιο σημαντικό bonus υπογραφής. Αλλά η υπόθεση μπορεί να τραβήξει μέχρι τον 15Αυγουστο.

** Προσέξατε την αντίδραση του Ρούμπεν Σεμέδο στο γκολ του Καμαρά; Μπορεί ο Χασάν που ήταν μπροστά να… τραβούσε τα μαλλιά του για το γκολ του Καμαρά, όμως η αντίδραση του Πορτογάλου στόπερ ήταν κάπως περίεργη. Ο Σεμέδο κοιτούσε απαθής την μπάλα, γύρισε χαλαρός και έφυγε προς τα πίσω, ενώ οι άλλοι συνέχισαν να πανηγυρίσουν, σχολίασε ο Κώστας Γκόντζος.

Δείτε το γκολ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτη από Ολυμπιακό ο Αναστασίου, έπαιξε με Νεφτσί - "Θέμα" Μαρτίνς με ξένο, έρχονται μεταγραφές

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags