Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Παίκτη από Ολυμπιακό ο Αναστασίου, έπαιξε με Νεφτσί - Αυτόν "τελειώνει" ο Μαρτίνς, μαζεμένες μεταγραφές
| 2021-07-24 21:50:00

Παίκτη από Ολυμπιακό ο Αναστασίου, έπαιξε με Νεφτσί - "Θέμα" Μαρτίνς με ξένο, έρχονται μεταγραφές

Του Αδέσποτου
Παίκτη από Ολυμπιακό ο Αναστασίου, έπαιξε με Νεφτσί - "Θέμα" Μαρτίνς με ξένο, έρχονται μεταγραφές

Το παρασκήνιο με τον πρώην "πράσινο" κόουτς και η ανατροπή Πικέρες. Ποιον ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε την Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης θέλουν στον Παναιτωλικό, πότε θα γίνει το μεταγραφικό... ξέσπασμα στο Λιμάνι και γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να πάρει τόσο δεξί όσο και αριστερό μπακ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις, αλλά και αποκαλύψεις ήταν η εκπομπή «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha Radio 98,9 με τους Βαγγέλη Μίχο και Κώστα Γκόντζο.

Στην εκπομπή του Sportdog.gr που ακούτε όλη τη σεζόν φέτος κάθε Σάββατο και Κυριακή 18.00 με 20.00, οι δύο δημοσιογράφοι σχολίασαν την επικαιρότητα και μετέφεραν αποκλειστικές ειδήσεις και… σπαρταριστά παρασκήνια. Πάρτε μία γεύση!

** Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να πάρει δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Βασίλη Σουρλή. Ο μικρός άλλωστε δύσκολα θα μείνει στην πρώτη ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Για την Β’ Ομάδα προορίζεται ο ταλαντούχος χαφ. Ο Αναστασίου άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά τον μικρό, καθώς τον έχει βαφτίσει. Έχει άριστες σχέσεις με τον πατέρα του, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν ήταν συμπαίκτες στον Εθνικό.

** Μπορεί να πάρει τον Πικέρες ο Ολυμπιακός και μετά, τον Αύγουστο να πάρει κι άλλον αριστερό μπακ. Μη ξεχνάτε ότι ο Ολυμπιακός συνηθίζει να κάνει επενδύσεις από τη Λατινική Αμερική. Δίνει λεφτά για παίκτες που δεν έχουν έρθει ξανά Ευρώπη και δυσκολεύονται να προσαρμοστούν, οπότε υπάρχει ρίσκο. Ίδια περίπτωση είναι και ο Πικέρες, που στα 23 του χρόνια έρχεται για πρώτη φορά Ευρώπη και θα είναι δύσκολο να μπει και να παίξει. Μπορεί να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

** Τέλος Αυγούστου ο Ολυμπιακός, ανάλογα και με τι θα έχει κάνει στα ευρωπαϊκά προκριματικά, ίσως  κάνει πολλές μαζεμένες μεταγραφές. Δεν αποκλείεται να πάρει και δεξί μπακ. Ο Λαλά για παράδειγμα θα μπορούσε να παίξει προχθές με τη Νέφτσι Μπακού και ο Ανδρούτσος να πάει πιο μπροστά, όμως δεν το έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι δείχνει αυτό.

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαία ελληνική ομάδα "έκοψε" Ιτούρμπε και Πικέρες - Αλλάζει τη μισή ομάδα ο Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags