Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει το… δικό του παιδί ο Πρίφτης - Μεταγραφή από Αρμάνι Μιλάνο - "Συναγερμός" για Παπαπέτρου
| 2021-07-27 23:25:00

Φέρνει το… δικό του παιδί ο Πρίφτης - Μεταγραφή από Αρμάνι Μιλάνο - "Συναγερμός" για Παπαπέτρου

του Pick n' Scroll
Φέρνει το… δικό του παιδί ο Πρίφτης - Μεταγραφή από Αρμάνι Μιλάνο - "Συναγερμός" για Παπαπέτρου

Η προσθήκη που "κλείδωσε" και η ξαφνική ανησυχία για τον αρχηγό. Τι συμβαίνει με τον Ιωάννη, η επόμενη κίνηση που ανακοινώνουν άμεσα οι Πράσινοι και ποιο το όνομα που απασχολεί έντονα για τη θέση "4". Έχει εμπειρία από Ευρωλίγκα και από ΝΒΑ. Εξαιρετική περίπτωση...

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πάρει τον Βασίλη Καββαδά και να κλείσει έτσι την θέση του τρίτου σέντερ. Του παίκτη, που θα έρχεται πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Τζεχάιβ Φλόιντ. Ο Πρίφτης πάει στην λύση του Καββαδά, γιατί τον θεωρεί πιο πλήρη από Κακλαμανάκη και Γόντικα, και συν τοις άλλοις τον ξέρει καλά, αφού δούλεψαν μαζί στον Αρη.

Πλέον αυτά, που απομένουν για να κλείσει το ρόστερ είναι το «4άρι» και ένας πλέι-μέικερ, στην περίπτωση πάντα, που φύγει ο Τι Τζέι Μπρέι. Για την θέση «4» ακόμα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Δεν ξέρει ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, αν θα περιμένει να ανοίξει η αγορά του ΝΒΑ ή θα πάει σε μία λύση από αυτές, που υπάρχουν στην Ευρώπη.

Αν θα επιλέξει τον δεύτερο δρόμο, ο Τζέρεμι Εβανς, που ήταν πέρυσι στην Αρμάνι, είναι μία επιλογή, που θα τον απασχολήσει. Ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων του ΝΒΑ το 2012 παραμένει χωρίς ομάδα και έχει στοιχεία, που αρέσουν στους «πράσινους», όπως το μακρινό σουτ, καθώς και η ικανότητά του στα κοψίματα. Στα 33 του δεν είναι, όπως ήταν, αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει στην θέση «4» τον παίκτη, που θα του αλλάξει τη ζωή. Ψάχνει έναν παίκτη, που θα ξεκουράζει με ουσία τον Οκάρο Ουάιτ.

Μέσα σε όλα αυτά, το πρώτο, που προσεύχονται οι «πράσινοι» είναι να μην φύγει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο διεθνής φόργουορντ έχει NBA out μέχρι τα μέσα του Αυγούστου, άρα έχει το δικαίωμα μέχρι τότε να πάει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού αν βρει συμβόλαιο. Δεν είναι και το πιο πιθανό να συμβεί αυτό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις καθώς μάλιστα είναι παίκτης, που τον γνωρίζουν στις ΗΠΑ και το καλοκαίρι του 2018 υπήρξε ενδιαφέρον από τους Μπόστον Σέλτικς.

:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags