Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρουκέτα" για Παπαπέτρου στον ΠΑΟ - Αυτοί τον... κλέβουν - "Φούντωσαν" οι φήμες για Θανάση και NBAer
Μπάσκετ
| 2021-07-29 20:42:00

"Ρουκέτα" για Παπαπέτρου στον ΠΑΟ - Αυτοί τον... κλέβουν - "Φούντωσαν" οι φήμες για Θανάση και NBAer

του Pick n' Scroll
"Ρουκέτα" για Παπαπέτρου στον ΠΑΟ - Αυτοί τον... κλέβουν - "Φούντωσαν" οι φήμες για Θανάση και NBAer

Τί παίζει με Αντετοκούνμπο και μεγάλο όνομα, που προέρχεται από το NBA. Ρευστά τα δεδομένα για Παπαπέτρου, γιατί αγωνιούν οι Πράσινοι και ποιος είναι ο μόνος που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει.

Ο Παναθηναϊκός βασανίζεται πολύ για το πώς θα καλύψει την θέση «4» καθώς και για το αν θα μείνει ο Παπαπέτρου. Ο τελευταίος έχει όρο στο νέο του συμβόλαιο ότι μπορεί να φύγει για το ΝΒΑ μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Οπότε μέχρι τότε θα υπάρχει αγωνία στους «πράσινους», καθώς μάλιστα ακούγεται ότι 1-2 ομάδες από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Για την θέση «4» ο μεγάλος στόχος είναι ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις, Νάιτζελ Χέιζ. Αλλά είναι και δύσκολη περίπτωση,  καθώς ο Αμερικάνος ψάχνει με επιμονή την επιστροφή του στο ΝΒΑ. Και οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα του είναι πολύ δύσκολο να βρει συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, όπου είχε παίξει για λίγο στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας.

Από κει και πέρα οι λύσεις από την Ευρώπη για την θέση «4» είναι λίγες και όχι ικανοποιητικές και επομένως το ενδιαφέρον θα στραφεί στο ΝΒΑ, όπου οι επιλογές είναι σαφώς περισσότερες. Οι προπονητές του Παναθηναϊκού έχουν σταμπάρει ήδη κάποιες περιπτώσεις από τον μαγικό κόσμο της Αμερικής και αν οριστικοποιηθεί ότι ο Χέιζ δεν έρχεται, τότε θα κινηθεί η σχετική διαδικασία.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, αυτό, που λένε είναι ότι «4άρι θα βρούμε, το θέμα είναι να μην φύγει ο Παπαπέτρου». Γιατί ο Παπαπέτρου είναι Ελληνας και δεν καλύπτεται εύκολα το κενό του. Ο μόνος, που μπορεί να το καλύψει ως ένα σημείο είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη από το ΝΒΑ. Ο Αντετοκούνμπο είναι πλέον χωρίς συμβόλαιο με τους Μπακς. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που ακούγεται, δεν είναι παρά μία λύση για το βάθος του πάγκου του εξάστερου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνδυνος να… τιναχτούν όλα στον αέρα στον ΠΑΟ - Ανησυχία για κορυφαίο άσο - Σκάει καλή μεταγραφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags