Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να… τιναχτούν όλα στον αέρα στον ΠΑΟ - Ανησυχία για κορυφαίο άσο - Σκάει καλή μεταγραφή
Μπάσκετ
| 2021-07-28 23:07:00

Κίνδυνος να… τιναχτούν όλα στον αέρα στον ΠΑΟ - Ανησυχία για κορυφαίο άσο - Σκάει καλή μεταγραφή

του Pick n' Scroll
Κίνδυνος να… τιναχτούν όλα στον αέρα στον ΠΑΟ - Ανησυχία για κορυφαίο άσο - Σκάει καλή μεταγραφή

Η μεγάλη ανησυχία του Πρίφτη, τι περιμένουν και οι δύο προσθήκες. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του, όμως πριν... κλείσει την πόρτα του ΟΑΚΑ, περιμένει τις οριστικές εξελίξεις από το ΝΒΑ. Για ποιον παίκτη φοβούνται μη τον χάσουν και οι επόμενες μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός, όπως επισημάναμε την Τρίτη (27/7), έχει και θα έχει για μερικές μέρες ακόμη τον πονοκέφαλο με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο διεθνής φόργουορντ έχει υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά μέχρι περίπου τα μέσα του φετινού Αυγούστου έχει το δικαίωμα να πάει στο ΝΒΑ, αρκεί βέβαια να βρει συμβόλαιο. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι μεγάλη ζημιά για τον εξάστερο, καθώς μάλιστα έχει χάσει ήδη τον Μήτογλου, αλλά και τον Χεζόνια, που έχει συμφωνήσει με την Ούνιξ Καζάν. Δεν είναι εύκολο για τον Παπαπέτρου να βρει συμβόλαιο στη κορυφαία λίγκα του κόσμου, αλλά δεν είναι και απίθανο. Αλλωστε πολλοί χειρότεροι παίκτες από τον «Πάπι» έχουν καταφέρει να περάσουν την πόρτα του ΝΒΑ, κάτι, που θέλει πολύ και ο Ελληνας παίκτης.

Αν τα καταφέρει και πάει ΝΒΑ ο Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει από κει και πέρα να πάρει έναν ξένο παικταρά στην θέση «3», καθώς μάλιστα θα του έχουν μείνει τα χρήματα του Ελληνα παίκτη. Θα χρειαστεί, πάντως, σε αυτή την περίπτωση να πάρει και έναν Ελληνα παίκτη με τις επιλογές να μην είναι πολλές. Είναι διαθέσιμος ακόμη ο Χρυσικόπουλος, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Οσον αφορά στον αντικαταστάτη του Παπαπέτρου, θα πρέπει να είναι παικταράς του ενός εκατομμυρίου για να μπορεί να γίνει δουλειά. Παίκτης δηλαδή σαν τον Γκούντουριτς της Φενέρ ή τον Γκεντράιτις της Μπασκόνια.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, εύχονται να μείνει ο Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ και με τον Καββαδά και ένα πολύ καλό «4άρι» να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Όπως είπε στο SDNA ο Δημήτρης Πρίφτης, «στόχους δεν βάζουμε στην Ευρωλίγκα, η οκτάδα δεν είναι κάτι απίθανο, αλλά αυτό, που θέλουμε είναι να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό μας εαυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags