Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή έκπληξη από Ολυμπιακό... λόγω Α1 - Χτυπάει πρώην του ΠΑΟ - Φέρνει και παικταρά από ΝΒΑ
Μπάσκετ
| 2021-07-30 22:26:00

Μεταγραφή έκπληξη από Ολυμπιακό... λόγω Α1 - Χτυπάει πρώην του ΠΑΟ - Φέρνει και παικταρά από ΝΒΑ

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή έκπληξη από Ολυμπιακό... λόγω Α1 - Χτυπάει πρώην του ΠΑΟ - Φέρνει και παικταρά από ΝΒΑ

Η επιμονή του Μπαρτζώκα για Έλληνα άσο και οι τρεις προσθήκες. Γιατί η επιστροφή στην Basket League αλλάζει τα πλάνα του Έλληνα κόουτς. Ποιον πρώην του Παναθηναϊκού θέλουν οι Πειραιώτες, ο ψηλός και ο παίκτης πίσω από τον Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει πολλά κομμάτια για να συμπληρώσει το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Στην ουσία αυτό, που του λείπει είναι ο παίκτης, που θα πάρει την θέση του Ντέιβιντ Λάιτι, ο οποίος είχε συμφωνήσει αρχικά με τους Πειραιώτες, εν τέλει έμεινε στην Βιλερμπάν, αφού η γαλλική ομάδα άλλαξε τα πλάνα της.

Τον αντικαταστάτη του Λάιτι ο Ολυμπιακός θα τον βρει τις επόμενες μέρες και αφού ανοίξει η free agency του ΝΒΑ. Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να παραμένει στα θέλω του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει και έναν Ελληνα ψηλό, ίσως, όμως, κάνει μία ακόμη κίνηση, αν τελικώς παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα: να πάρει έναν ακόμη πλέι-μέικερ. Αυτόν, δηλαδή, που θα είναι πίσω από τον Σλούκα και τον Γουόκαπ. Μία λύση πιο πολύ για την Α1 με δεδομένο ότι ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης θα δοθεί δανεικός.

Το όνομα του Ταϊσόν Κάρτερ, που εντυπωσίασε πέρυσι στο Λαύριο, είναι αυτό, που ακούγεται περισσότερο. Τις τελευταίες μέρες, όμως, υπάρχει μία φημολογία, που κάνει λόγο για ενδεχόμενο επιστροφής του Γιάννη Αθηναίου. Ο έμπειρος γκαρντ έπαιξε την προηγούμενη σεζόν σε Προμηθέα, Περιστέρι και Μπιλμπάο. Πλέον είναι ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον θέλει ο Ηρακλής, έχει μία πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Αν υπάρχει ή θα υπάρξει Ολυμπιακός, θα είναι κάτι, που σίγουρα θα κάνει κλικ στον 33χρονο γκαρντ, που έχει περάσει τόσο από Παναθηναϊκό όσο και από ΑΕΚ. Μένει, όμως, να φανεί αν τα περί Αθηναίου είναι μία απλή φημολογία ή υπάρχει και κάτι παραπάνω.

Στην θέση «1» ο Ολυμπιακός πίσω από Ουόκαπ και Σλούκα έχει να βάζει και τον νεαποκτηθέντα Μιχάλη Λούντζη, αλλά δεν αποκλείεται ο Μπαρτζώκας να θέλει να δώσει κι άλλο βάθος στον πάγκο του, πάντα στη περίπτωση, που η ομάδα του παίξει και στην Α1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΒΑer που θα… κατεδαφίσει το ΣΕΦ - Νέο όνομα στη λίστα Μπαρτζώκα - Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags