Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Μάχη" Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για κορυφαίο άσο - Φεύγει από το ΝΒΑ - Η... κλοπή του καλοκαιριού!
Μπάσκετ
| 2021-08-05 22:32:00

"Μάχη" ΠΑΟ και Ολυμπιακού για κορυφαίο άσο - Φεύγει από το ΝΒΑ - Η... κλοπή του καλοκαιριού!

του Pick n' Scroll
"Μάχη" ΠΑΟ και Ολυμπιακού για κορυφαίο άσο - Φεύγει από το ΝΒΑ - Η... κλοπή του καλοκαιριού!

Όνομα που θα συζητηθεί και θα αποτελέσει "πλήγμα" στους απέναντι. Γιώργος Μπαρτζώκας και Δημήτρης Πρίφτης τον θέλουν στο ρόστερ για διαφορετικούς λόγους, ενώ ο ίδιος το σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον να επιστρέψει στην Ευρώπη. Γιατί είναι δύσκολο να παραμείνει στην Αμερική;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο του Θανάση Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς ολοκληρώθηκε και ο διεθνής φόργουορντ είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Προς το παρόν όλα είναι στον αέρα, καθώς ο Αντετοκούνμπο δεν έχει μιλήσει σχετικά για αυτό το θέμα. Απολαμβάνει την κούπα του πρωταθλητή μαζί με την οικογένειά του, παίρνει κι αυτός μερικές ανάσες μετά από μία επίπονη χρονιά και προφανώς σε λίγες μέρες θα γνωστοποιήσει πως σκέφτεται να λειτουργήσει ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πριν από καιρό από το στενό του περιβάλλον είχε βγει ότι σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, ώστε να παίζει περισσότερο. Στους Μπακς ο χρόνος συμμετοχής του είναι περιορισμένος.

Αν τελικώς αποφασίσει έτσι, τότε οι προτάσεις για την απόκτηση του δεν θα είναι λίγες. Ηδη βρίσκεται στο μυαλό του Παναθηναϊκού (ασχέτως μάλιστα του τι θα γίνει με τον Ιωάννη Παπαπέτρου), ενώ στην εξίσωση πρέπει να βάλουμε και τον Ολυμπιακό, ο οποίος καθώς βγήκε τις τελευταίες μέρες θέλει να πάρει και ένα «3-4άρι». Βλέπει άλλωστε τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και του Ιωνικού, Τζαμάλ Τζόουνς.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βολεύει και τους δύο «αιώνιους», καθώς πέρα από χρήσιμος παίκτης, είναι και Ελληνας. Βοηθάει, λοιπόν, στην βελτίωση του ελληνικού κορμού και είναι ένας παίκτης, βέβαια, που βάζει φωτιά στις εξέδρες με το εκρηκτικό του παιχνίδι.

Εχει αγωνιστεί ήδη με την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να τον δούμε και με εκείνη του Ολυμπιακού.

Θα πρέπει, όμως, να ξεκαθαρίσει το θέμα, να πει ο Θανάσης τι σκέφτεται για το μέλλον και μετά έρχονται όλα τα άλλα. Πάντως, οι Μπακς έχουν ήδη γεμίσει πολύ το ρόστερ τους σε σημείο να λες ότι δεν υπάρχει χώρος για τον 29χρονο φόργουορντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags