Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ματ Τόμας και Τάιλερ Ντόρσεϊ για τους Πειραιώτες
| 2021-08-14 10:00:00

"Μπαμ" από ΝΒΑ οι Αγγελόπουλοι - Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός - Αυτόν ζήτησε ο Μπαρτζώκας!

του Pick n' Scroll
"Μπαμ" από ΝΒΑ οι Αγγελόπουλοι - Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός - Αυτόν ζήτησε ο Μπαρτζώκας!

Δύο παίκτες που έρχονται να κάνουν τη διαφορά στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες ψάχνουν την τελευταία δυνατή μεταγραφή τους και περιμένουν τις εξελίξεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ποιες περιπτώσεις εξετάζουν και ποιον πρώην του ΠΑΟΚ… περιμένουν.
 

Ολυμπιακός: Υπάρχει απόλυτη ηρεμία τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι ότι δεν δουλεύουν οι άνθρωποι του για τις εκκρεμότητες, που απομένουν. Απλά η υπόθεση του «2αριού», που μένει, ώστε να κλείσει η περιφέρεια της ομάδας τώρα θα κριθεί. Τώρα, δηλαδή, που τελειώνει το σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας και που οι φρι-έιτζεντ του ΝΒΑ, που έχουν απομείνει, θα αποφασίσουν για την επόμενη μέρα της καριέρας τους.

Οι μεγάλοι στόχοι του Ολυμπιακού είναι δύο: ο Ματ Τόμας και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Είναι αυτό, που λέμε ότι ένας στους δύο κερδίζει. Αμφότεροι έχουν θέσει προτεραιότητα να παίξουν του χρόνου στο ΝΒΑ. Ο Τόμας ήταν και πέρυσι εκεί, ο Ντόρσεϊ ήταν πιο παλιά.

Μέχρι στιγμής, όμως, δεν υπάρχει πρόταση για κάποιον από τους δύο παίκτες. Και αν δεν υπάρξει και τις επόμενες μέρες, το πιο λογικό είναι να ρίξουν το βλέμμα τους στην Ευρώπη. Αυτό σίγουρα θα το κάνει ο Ντόρσεϊ, πιθανότατα το ίδιο να ισχύει και για τον Τόμας.

Αν πάρει έναν από τους δύο ο Ολυμπιακός, θα έχει ενισχυθεί τρομερά. Είναι και οι δύο πολύ καλοί σκόρερ και σουτέρ.

Αν πάρουν τον Ντόρσεϊ οι Πειραιώτες, όμως, θα μπορούν να πάρουν και έκτο ξένο. Ενώ αν πάρουν τον Τόμας, ο ξένος, που είναι να πάρουν, θα είναι έβδομος. Ο Ντόρσεϊ βλέπετε έχει ελληνικό διαβατήριο.

Ο έκτος ή έβδομος ξένος ίσως να είναι ο Τζαμάλ Τζόουνς, που παλιότερα έπαιξε σε Ιωνικό Νικαίας και ΠΑΟΚ. Είναι ο παίκτης, που θα πάρει την θέση του Χαραλαμπόπουλου στο ρόστερ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία και ο Τζόουνς έχει και είναι κι από αυτούς, που του έχουν γυαλίσει, γιατί είναι φόργουορντ με εξαιρετικό σουτ και απίστευτα τελειώματα με καρφώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πόρτα" από ΠΑΟΚ λόγω προβλήματος, τον πήρε ο Ολυμπιακός - Ανησυχία για κορυφαίο άσο στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags