Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Περιμένει στο... τηλέφωνο για το "ναι" - Αγωνία για τον γκαρντ - "Έκοψε" top όνομα ο Πρίφτης!
| 2021-08-18 22:52:00

Περιμένει στο... τηλέφωνο για το "ναι" ο ΠΑΟ - Αγωνία για τον γκαρντ - "Έκοψε" top όνομα ο Πρίφτης!

του Pick n' Scroll
Περιμένει στο... τηλέφωνο για το "ναι" ο ΠΑΟ - Αγωνία για τον γκαρντ - "Έκοψε" top όνομα ο Πρίφτης!

Κοντά στην ανακοίνωση παίκτη βρίσκεται το Τριφύλλι τις τελευταίες ώρες. Οι Πράσινοι κατέληξαν στον "εκλεκτό" για την θέση "4" και πλέον φορτσάρουν και για τον πλέι μέικερ. Δεν πρόκειται πάντως να βιαστούν, καθώς ο κόουτς δεν βρίσκει αυτό που ψάχνει. Ποιος γνωστός παίκτης απορρίφθηκε και γιατί.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του και περιμένει την απάντηση του Τζέρεμι Εβανς για να τελειώνει την φροντ-λάιν, με την οποία θα πορευθεί την επόμενη χρονιά.

Αν ο Αμερικάνος απαντήσει αρνητικά (κάτι, που δεν φαίνεται πολύ πιθανό), οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν την διάδοχη λύση στην πλούσια αγορά του ΝΒΑ.

Ο κόσμος, πάντως, του εξάστερου αυτό, που ρωτάει με επιμονή είναι τι θα γίνει με το θέμα του πλέι-μέικερ. Ποιος θα είναι αυτός, που θα πάρει την θέση του Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος διαμήνυσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Απάντηση δεν μπορεί να δοθεί προς το παρόν γιατί η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έχει μαζέψει διάφορα ονόματα, δεν υπάρχει, όμως, εκείνος, που να τους κάνει κλικ. Που να κάνει το γκελ. Και είναι φυσιολογικό αυτό, καθώς οι διαθέσιμες λύσεις είναι φτωχές και δεν υπάρχει κάποιος παίκτης, που να κάνει την διαφορά. Και αν υπάρχει τέτοιος παίκτης, δεν είναι συμβατός με το πορτοφόλι της ΚΑΕ.

Για τον Μάικ Τζέιμς, που ζητάνε οι φίλοι του «τριφυλλιού», προς το παρόν δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα. Ο Τζέιμς ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ (δοκιμάζεται στους Λέικερς), ενώ έχει και συμβόλαιο σε ισχύ με την ΤΣΣΚΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει εξέλιξη ούτε το επόμενο δεκαήμερο. Πρώτα θα δει ο Πρίφτης την ομάδα του και έπειτα θα αποφασίσει αφού στο μεταξύ θα μείνουν και κάποιοι ακόμη παίκτες ελεύθεροι από το ΝΒΑ.

Θεωρείται πολύ δύσκολο ο Παναθηναϊκός να μην πάρει έναν ακόμη γκαρντ, αλλά όπως τονίσαμε προς το παρόν δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση.

Η περίπτωση του Γιόβιτς, που ακούγεται συνέχεια, πρέπει να αποκλειστεί και αυτό λόγω των προβλημάτων με τραυματισμούς, που έχει συνεχώς ο Σέρβος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει "οδοστρωτήρα" ο Παναθηναϊκός - Τρελή κίνηση Διαμαντίδη-Αλβέρτη - 500 χιλ. συμβόλαιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags