Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πυρά σε Παναθηναϊκό από πρώην ξένο - "Δεν με εμπιστεύτηκαν στην ομάδα..."
| 2021-08-20 16:27:00

Πυρά σε Παναθηναϊκό από πρώην ξένο - "Δεν με εμπιστεύτηκαν στην ομάδα..."

Sportdog Team
Πυρά σε Παναθηναϊκό από πρώην ξένο - "Δεν με εμπιστεύτηκαν στην ομάδα..."

Μετά από μερικά χρόνια στην Ευρώπη ένας από τους Αμερικάνους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του Τριφυλλιού θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBA, όμως μιλώντας για την πρώην ομάδα του εξέφρασε την πικρία του

Παναθηναϊκός - Κίφερ Σάικς: Ο Αμερικανός πέρασε για λίγο καιρό από το Τριφύλλι την περασμένη σεζόν, με συμβόλαιο ενός μήνα, χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει τι διαφορά έχοντας 3,7π., 1,7ρ. και 2,7ασ. σε τρία ματς στην Euroleague.

Ο νέος παίκτης των Ιντιάνα Πέισερς μίλησε στο Basketnews.com και εξέφρασε την πικρία του τόσο από το Τριφύλλι, όσο και από τις Τούρκ Τέλεκομ και Αρμάνι Μιλάνο που δεν του έδειξαν την εμπιστοσύνη που θα ήθελε.

"Ναι, αυτό ένιωσα. Δεν πιστεύω πως αυτές οι ομάδες εκτιμήσαν το παιχνίδι μου στο βαθμό που το κάνω εγώ. Είμαι ταπεινός παίκτης, γνωρίζω πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Έπιαζα με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ στην Αρμάνι Μιλάνο και με τον Ντεμέτρις Νίκολς, τον Κέιλεμπ Γκριν και τον Νόρις Κόουλ στην Αβελίνο. Μιλάμε για εμπειρίες που μου άλλαξαν τη ζωή. Ήμουν 23-24 ετών και εκείνοι ήταν βετεράνοι. Δεν ήξερα πόσο χρόνο θα περνούσα μαζί τους, αλλά ήθελα να κερδίζω κάτι κάθε μέρα. Ο κόουτς Μεσίνα και ο κόουτς Βούτσινιτς στην Αβελίνο με βοήθησαν να βελτιωθώ. Μιλάμε για προπονητές που ήταν δίπλα στον κόουτς Ποπ. Με βοήθησαν και στο παιχνίδι μου και στην νοοτροπία μου. Πολλοί δεν εκτίμησαν όσα έκανα. Όμως, ευτυχώς, μια ομάδα μπορεί να δει τη δουλειά μου και το βιογραφικό μου. Σίγουρα, με εμπιστεύομαι ακόμα πιο πολύ πια γιατί όλα αυτά με έχουν κάνει να θέλω να είμαι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στο παιχνίδι", είπε ο πρώην παίκτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Κίφερ Σάικς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags