Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποφασίζει ο Πρίφτης για τον πλέι μέικερ - Φημολογία για τον… παικταρά - Όλη η Αθήνα στο αεροδρόμιο!
Μπάσκετ
| 2021-08-23 22:30:00

Αποφασίζει ο Πρίφτης για τον πλέι μέικερ - Φημολογία για τον… παικταρά - Όλη η Αθήνα στο αεροδρόμιο!

του Pick n' Scroll
Αποφασίζει ο Πρίφτης για τον πλέι μέικερ - Φημολογία για τον… παικταρά - Όλη η Αθήνα στο αεροδρόμιο!

Η νέα λίστα από το ΝΒΑ, γιατί αργεί και το "θαύμα" που ψάχνει ο ΠΑΟ. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μία ακόμα μεταγραφή για να κλείσει το ρόστερ, ωστόσο δεν βιάζεται. Περιμένει κάτι καλό από το ΝΒΑ, ενώ τις τελευταίες ώρες φούντωσαν και πάλι τα σενάρια για μία... τρελή μεταγραφή που θα "απογειώσει" το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε και τον Τζέρεμι Εβανς και πλέον η εκκρεμότητά του καθώς και η αγωνία του κόσμου έχει να κάνει με τον ποιον πλέι-μέικερ θα πάρει. Ποιος θα είναι ο παίκτης, που θα πάρει την θέση του Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος πριν από μερικές μέρες είπε στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι σταματάει το μπάσκετ.

Προς το παρόν ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είναι έτοιμος να πάρει απόφαση, καθώς περιμένει να δει ποιοι ακόμη παίκτες από το ΝΒΑ θα αποφασίσουν να έρθουν στην Ευρώπη. Μία διαδικασία, που θα πάει τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη.

Ο Πρίφτης έχει στα χέρια του μία λίστα με ονόματα. Δεν είναι ότι κάποια από αυτά δεν τον ικανοποιούν. Είναι, όμως, ότι θέλει να δει μήπως σε 10-15 μέρες προκύψει η περίπτωση, που να τον καλύπτει απόλυτα.

Ο κόσμος ονειρεύεται τον Μάικ Τζέιμς και ακόμη περισσότερο τώρα, που διάβασε ότι ο Αμερικάνος επέστρεψε στην Μόσχα για να λύσει το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ. Ένα συμβόλαιο, που είναι μέχρι το 2023.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως του Τζέιμς, ισχύει το «ποτέ μην λες ποτέ», αλλά πρόκειται για πάρα πολύ δύσκολη μεταγραφή. Για τον επιπλέον λόγο ότι ο Αμερικάνος θέλει και του χρόνου να πάει να παίξει στο ΝΒΑ. Απλά έχει πάει στην Μόσχα, γιατί έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο και πρέπει να αποζημιωθεί, από την στιγμή, που η ΤΣΣΚΑ δεν τον θέλει.

Πάντως, ο Πρίφτης τέτοιον παίκτη θέλει. Να έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, να ξέρει τι είναι Ευρωλίγκα. Δεν θέλει ρίσκο. Θέλει έναν παίκτη, που να μπορέσει να προσαρμοστεί άμεσα. Αν θα είναι ο Τζέιμς, αυτό δεν θα είναι το ιδανικό μόνο για τον Πρίφτη, αλλά για ολόκληρο τον οργανισμό του εξάστερου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags