Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος Μάικ Τζέιμς; Φήμες για… τεράστιο όνομα - Νέο σενάριο που θα "σοκάρει" το ΟΑΚΑ!
| 2021-09-01 10:00:00

Ποιος Μάικ Τζέιμς; Φήμες για… τεράστιο όνομα στον ΠΑΟ - Νέο σενάριο που θα "σοκάρει" το ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Ποιος Μάικ Τζέιμς; Φήμες για… τεράστιο όνομα στον ΠΑΟ - Νέο σενάριο που θα "σοκάρει" το ΟΑΚΑ!

Η "τρέλα" για πολύ μεγάλο όνομα από ΝΒΑ και οι δεύτερες σκέψεις. Τι περιμένει ο Δημήτρης Πρίφτης για τον πλέι μέικερ, γιατί υπάρχει καθυστέρηση και πότε θα κλείσει οριστικά το θέμα της τελευταίας μεταγραφής. Ποιο είναι το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί και γιατί δεν θα αρέσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Τα αποκαλυπτήρια του Παναθηναϊκού στον κόσμο του δεν θα αργήσουν να γίνουν. Μέσα στις επόμενες μέρες ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα μπορεί να δει την ομάδα του σε κάποιo από τα φιλικά, που θα δώσει, και να πάρει έτσι μία πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει.

Προς το παρόν, όμως, αγνοείται ο αντικαταστάτης του Τι Τζέι Μπρέι. Όχι, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να κάνει μεταγραφή, αλλά επειδή μέχρι στιγμής ο κόουτς Πρίφτης δεν έχει βρει τον παίκτη, που να του κάνει κλικ.

Και όλα δείχνουν, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ότι το θέμα θα τραβήξει μέχρι τουλάχιστον τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρίφτης περιμένει μήπως κοπούν κάποιοι παίκτες από το ΝΒΑ και έτσι γίνουν πιο πολλές οι επιλογές, που θα έχει στα χέρια του. Ουοναμέικερ και Πάνγκος δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε ποτέ στο ΟΑΚΑ. Ο Μάικ Τζέιμς επίσης είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιστρέψει στα «πράσινα», άλλωστε για να μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να απελευθερωθεί από την ΤΣΣΚΑ. Κάτι, που προς το παρόν είναι αδύνατο.

Κάποια στιγμή είχε ακουστεί το όνομα του παικταρά Αϊζάια Τόμας για τους «πράσινους». Είχε ακουστεί και τον χειμώνα, αλλά ακούστηκε και πριν από μερικές μέρες. Είναι, όμως, κι αυτή μία περίπτωση, που έχει τις δικές της μεγάλες δυσκολίες. Η βασική έχει να κάνει με το ότι ο Τόμας θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, που είναι ο φυσικός του χώρος. 

Κάποιοι λένε ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την χρονιά έτσι όπως είναι. Χωρίς να πάρει πλέι-μέικερ. Δεν θα είναι κάτι απίθανο αν μάλιστα η αγορά μείνει έτσι όπως είναι, χωρίς δηλαδή επιπλέον επιλογές για τους νταμπλούχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε η βόμβα με Παλάσιος - Πρόλαβε στο... παρά πέντε ο Παναθηναϊκός - Τρελά λεφτά για το deal!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags