Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Παπανικολάου: Νέο σοκ στον Ολυμπιακό πριν αρχίσει η χρονιά - Ξανά εκτός ο Παπανικολάου λόγω τραυματισμού
| 2021-09-01 20:22:00

Νέο σοκ στον Ολυμπιακό πριν αρχίσει η χρονιά - Ξανά εκτός ο Παπανικολάου λόγω τραυματισμού

Sportdog Team
Νέο σοκ στον Ολυμπιακό πριν αρχίσει η χρονιά - Ξανά εκτός ο Παπανικολάου λόγω τραυματισμού

Ακόμα ένας τραυματισμός για τον Έλληνα παίκτη των Ερυθρολεύκων που ταλαιπωρήθηκε πολύ την περασμένη σεζόν, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί το επικείμενο τουρνουά "bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19".

Ολυμπιακός - Κώστας Παπανικολάου: Εκτός προπονήσεων θα μείνει για μερικές ημέρες ο Έλληνας φόργουορντ των Ερυθρολεύκων, μιας και ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο αριστερό του γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές τουρνουά των Ερυθρολεύκων "bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19", που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 4-5 Σεπτεμβρίου.

Από την άλλη κανονικά το παρών θα δώσει ο Λίβιο Ζαν - Σαρλ, που τις προηγούμενες ημέρες λάμβανε ειδική αγωγή, ώστε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για ένα προσωπικό ζήτημα που έχει.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, μπορεί να μην έχει την βοήθεια που μπορεί να δώσει ο Κώστας Παπανικολάου, όμως θα δει τον να αγωνίζεται κανονικά ο Κώστας Σλούκας, που έχασε την προπόνηση της Τρίτης (31/8) μιας και είχε ίωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags