Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: ΠΑΟ και Ολυμπιακός για Άλεξ Αντετοκούνμπο - Εξέλιξη που ανάβει… φωτιές - "Καλύτερος του Γιάννη…"
Μπάσκετ
| 2021-09-03 23:40:00

ΠΑΟ και Ολυμπιακός για Άλεξ Αντετοκούνμπο - Εξέλιξη που ανάβει… φωτιές - "Καλύτερος του Γιάννη…"

του Pick n' Scroll
ΠΑΟ και Ολυμπιακός για Άλεξ Αντετοκούνμπο - Εξέλιξη που ανάβει… φωτιές - "Καλύτερος του Γιάννη…"

Ο νεαρός Αντετοκούνμπο στο προσκήνιο για τους δύο "αιώνιους" που ψάχνουν ακόμα την τελευταία τους μεταγραφής. Αναζητούν έναν ξένο παίκτη, ωστόσο όσο δεν βρίσκουν οι Πρίφτης και Μπαρτζώκας αυτό που ζητούν, το όνομα του Άλε επιστρέφει στην επικαιρότητα. Ποιο το... πρόβλημα;

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ψάχνουν τους ξένους παίκτες, με τους οποίους θα κλείσουν (;) τα ρόστερ τους, αλλά προς το παρόν δεν πρόκειται να πάρουν κάποια απόφαση. Ψάχνουν το καλύτερο δυνατό, δεν βιάζονται, θεωρούν πως υπάρχει ακόμη δρόμος μπροστά τους.

Κλείνοντας από έναν ξένο οι «αιώνιοι», φαίνεται πως παράλληλα κλείνουν και τα ρόστερ τους. Εκτός αν υπάρξει κάποια έκπληξη, αλλά με Έλληνα παίκτη. Έλληνες παίκτες υψηλής ποιότητας και ελεύθεροι δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχει ο Αλεξ Αντετοκούνμπο, ο μικρότερος σε ηλικία της οικογένειας.

Ο Αλεξ προπονείται αυτό τον καιρό με τον Γιάννη στους Μπακς και περιμένει να δει ποια θα είναι η επόμενή του κίνηση. Που θα παίξει του χρόνου. Την σεζόν, που μας πέρασε, ήταν στην Μούρθια, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα με την πρώτη ομάδα. Δεν είναι έτοιμος για ομάδα Ευρωλίγκας, αλλά σε μία από τις πιο αδύναμες της Α1 μπορεί σιγά σιγά να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Βέβαια Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός μπορεί να πάνε να τον πάρουν και να τον δώσουν δανεικό, όπως έκανε ο Ολυμπιακός με τον Κολοβέρο και ο Παναθηναϊκός με τον Χουγκάζ (και οι δύο στον Ιωνικό).

Είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο με τον Αλεξ Αντετοκούνμπο από Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά ποτέ δεν μπορεί να το αποκλείσει κάποιος.

Τον Ιούλιο του 2019 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πει ότι «πιστεύω απόλυτα πως ο Άλεξ μπορεί να γίνει καλύτερος από εμένα. Έχει πάντα κίνητρο. Το θέλει. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερο. Δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος».

Ο Αλεξ Αντετοκούνμπο ήταν πριν από λίγο καιρό στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας, χωρίς να παίξει πολύ με τους Κινγκς. Εχει, πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η επόμενή του ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν τους κάνει το… χατίρι ο Πρίφτης - Απόφαση έκπληξη για τον πλέι μέικερ - "Κίνδυνος" για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags