Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν τους κάνει το… χατίρι ο Πρίφτης - Απόφαση έκπληξη για τον πλέι μέικερ - "Κίνδυνος" για ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2021-09-02 20:53:00

Δεν τους κάνει το… χατίρι ο Πρίφτης - Απόφαση έκπληξη για τον πλέι μέικερ - "Κίνδυνος" για ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Δεν τους κάνει το… χατίρι ο Πρίφτης - Απόφαση έκπληξη για τον πλέι μέικερ - "Κίνδυνος" για ΠΑΟ!

Πολύ πιθανό να υπάρξει ανατροπή στην τελευταία μεταγραφή των Πρασίνων. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για την τελευταία κίνησή του, όμως ο προπονητής του δεν πρόκειται να φέρει παίκτη που δεν του... ταιριάζει. Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες και τι μεταφέρεται από το ΟΑΚΑ.

Η αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού για το θέμα του πλέι-μέικερ έχει μεγαλώσει πολύ και απάντηση δεν παίρνουν από πουθενά. Αυτό, που δεν χωράει αμφισβήτηση είναι ότι οι «πράσινοι» θέλουν να καλύψουν το κενό, που άφησε ο Τι Τζέι Μπρέι.

Παράλληλα, όμως, η αγορά δεν τους δίνει αυτό, που θέλουν: είτε επειδή ορισμένες λύσεις είναι αγωνιστικά όχι ικανοποιητικές, είτε οι πολύ καλές επιλογές, που υπάρχουν, δεν ακουμπιούνται οικονομικά από το «τριφύλλι».

Κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή από πού θα έρθει ο νέος πλέι-μέικερ του Παναθηναϊκού. Όπως δείχνουν τα πράγματα και για το αμέσως επόμενο διάστημα οι νταμπλούχοι θα συνεχίσουν όπως είναι, αφού δεν βρίσκουν τον παίκτη, που θα τους κάνει γκελ.

Και με το πέρασμα του χρόνου θα ευελπιστούν είτε να «κοπεί» κάποιος παίκτης από το ΝΒΑ, είτε να «κοπεί» από κάποιο άλλο πρωτάθλημα, είτε της Ευρώπης, είτε από κάποια άλλη ήπειρο. Κάτι, που δεν είναι απίθανο. Γίνονται αυτά, όπως έγινε άλλωστε και σήμερα, όταν ο Ουίλ Τόμας αποφάσισε να φύγει από την Ούνιξ Καζάν ενώ είχε αποκτηθεί πρόσφατα. Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο Τόμας είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά όχι πλέι-μέικερ.

Φαίνεται μακρινό το ενδεχόμενο, αλλά δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να αρχίσει ως είναι τις επίσημες υποχρεώσεις του και να πάρει παίκτη τον Οκτώβριο, όταν και θα γίνουν τα πολλά «κοψίματα» του ΝΒΑ.

Ο Πρίφτης, πάντως, για να πάρει παίκτη απλά για να πει ότι πήρε δεν πρόκειται να το κάνει με τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα-βόμβα για ΠΑΟ από τους Μπουλς - Αυτόν ξεχώρισε ο Πρίφτης - Δεν βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags