Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ράιαν Αρτσιντιάκονο: Όνομα-βόμβα για ΠΑΟ από τους Μπουλς - Αυτόν ξεχώρισε ο Πρίφτης - Δεν βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ!
Μπάσκετ
NBA
| 2021-09-01 22:33:00

Όνομα-βόμβα για ΠΑΟ από τους Μπουλς - Αυτόν ξεχώρισε ο Πρίφτης - Δεν βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Όνομα-βόμβα για ΠΑΟ από τους Μπουλς - Αυτόν ξεχώρισε ο Πρίφτης - Δεν βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ!

Οι Πράσινοι κυνηγούν μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Πρόκειται για παίκτη που αγωνιζόταν στο Σικάγο και ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ευρώπη. Ο 27χρονος γκαρντ έχει ως τίτλο τιμής το πρωτάθλημα, που κατέκτησε το 2016 στο NCAA με το Βιλανόβα.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει και ανεβάζει ρυθμούς, δίνοντας πλέον το ένα φιλικό μετά το άλλο. Στην αρχή ήταν το Αίόνα του Πιτίνο, σήμερα το Περιστέρι, το Σάββατο ακολουθεί ο Απόλλων Πατρών στο ΟΑΚΑ.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του αλωνίζουν την αγορά, προκειμένου να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για την θέση του πλέι-μέικερ. Για να καλύψουν το κενό του Τι Τζέι Μπρέι, που αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ, όπως είπε στους ανθρώπους της ΚΑΕ.

Ο Πρίφτης έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του στην αγορά του ΝΒΑ και πολύ δύσκολα δεν θα πάρει παίκτη από εκεί. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο, αν υπήρχε άλλωστε θα το είχε πάρει ήδη ο Παναθηναϊκός.

Αντίθετα στο ΝΒΑ υπάρχουν 5-6 λύσεις, που δεν είναι εύκολες, αλλά που μπορεί μία από αυτές να κάτσει. Υπάρχει άλλωστε φημολογία τις τελευταίες μέρες για τον Ράιαν Αρτσιντιάκονο, ο οποίος τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την θρυλική φανέλα των Σικάγο Μπουλς, ομάδα, στην οποία έγραψε μυθική ιστορία ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Αρτσιντιάκονο είναι ένας παίκτης, που κάνει απόλυτα στον Πρίφτη, αφού παίζει άμυνα, οργανώνει και έχει καλό τρίποντο.

Μένει να φανεί αν η φημολογία θα αποδειχθεί αληθινή και ο Αμερικανοιταλός θα είναι ο εκλεκτός του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Αρτσιντιάκονο είναι ελεύθερος, ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ, αλλά δεν είναι εύκολο να βρει. Για αυτό μόνο απίθανο δεν είναι να έρθει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη.

Ο 27χρονος γκαρντ έχει ως τίτλο τιμής το πρωτάθλημα, που κατέκτησε το 2016 στο NCAA με το Βιλανόβα. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Μάικ Τζέιμς; Φήμες για… τεράστιο όνομα στον ΠΑΟ - Νέο σενάριο που θα "σοκάρει" το ΟΑΚΑ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags