Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκάει νέα μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Νταμπλ στην Ελλάδα, F4 στην Ευρωλίγκα - Μίληση ήδη με παίκτη
Μπάσκετ
| 2021-09-05 23:08:00

Σκάει νέα μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Νταμπλ στην Ελλάδα, F4 στην Ευρωλίγκα - Μίλησε ήδη με παίκτη

του Pick n' Scroll
Σκάει νέα μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Νταμπλ στην Ελλάδα, F4 στην Ευρωλίγκα - Μίλησε ήδη με παίκτη

Τα συμπεράσματα μετά τη Μονακό και τι ψάχνει ο Μπαρτζώκας. Οι Πειραιώτες έχουν πλέον 12 παίκτες για το επίπεδο της Euroleague, όμως δεν βγαίνει έτσι η χρονιά και θέλουν κάτι ακόμα. Ποιον παίκτη έχει ζητήσει ο προπονητής και πότε θα έρθει στο ΣΕΦ. Δεν βιάζονται ιδιαίτερα...

Στο πρώτο δύσκολο φιλικό, που έχει δώσει μέχρι στιγμής, ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, αλλά στο τέλος μπόρεσε και νίκησε την Μονακό. Την Ρίλσκι την είχε κερδίσει άνετα, τον Ιωνικό πιο εύκολα, όπως και το Λαύριο. Πριν από λίγο, όμως, έπαιξε με ομάδα Ευρωλίγκας και μόλις και μετά βίας μπόρεσε να νικήσει. Δεν έχουν σημασία, όμως, τα αποτελέσματα στα φιλικά. Ειδικά όταν μιλάμε για τόσο νωρίς στη σεζόν. Είναι πολύ νωρίς να κριθούν οι ομάδες, αν και ο Ολυμπιακός αναμένεται να ετοιμαστεί πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με άλλους. Και αυτό γιατί έχει κορμό από πέρυσι και φέτος πήρε τέσσερις παίκτες, που εύκολα θα μπουν στο πετσί της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός τώρα μπορούμε να πούμε ότι μετράει 12 παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας. Ο Μουόσα και ο Χρηστίδης δεν υπολογίζονται σε αυτή την κατηγορία. Καλά καλά δεν μπορεί να υπολογιστεί και ο Λούντζης, ο οποίος θέλει χρόνο για να καταφέρει να φτάσει στο υψηλό επίπεδο. Αντε, όμως, να τον βάλουμε τον Λούντζη.

Με 12 παίκτες, λοιπόν, δεν βγαίνει η χρονιά για έναν Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να πάρει το νταμπλ στην Ελλάδα και να πάει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας. Και με τους Πρίντεζη και Παπανικολάου να έχουν συχνά, πυκνά προβλήματα.

Στον Ολυμπιακό, βέβαια, τα γνωρίζουν αυτά, αλλά δεν έχουν αποφασίσει πότε θα κάνουν μεταγραφή για να πάρουν ένα «3-4άρι». Θα την κάνουν την μεταγραφή, αυτό πρέπει να θεωρείται σίγουρο, αλλά είναι άγνωστο αν αυτό θα γίνει πριν από το τζάμπολ της Ευρωλίγκας ή πριν από το τζάμπολ του ΝΒΑ, όταν και θα έχουν «κοπεί» πολλοί παίκτες από τις ομάδες της κορυφαίας λίγκας του κόσμου.

Οι Πειραιώτες, πάντως, έχουν ήδη μιλήσει με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και του Ιωνικού, Τζαμάλ Τζόουνς, αλλά το βλέμμα τους είναι περισσότερο στο ΝΒΑ εκεί, όπου οι επιλογές είναι αρκετές και θα γίνονται περισσότερες όσο περνάει ο καιρός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags