Facebook Pixel ΑΕΚ: Αλλάζει επίπεδο η ΑΕΚ, νέα συμφωνία Μελισσανίδη - Γίνεται... Ολυμπιακός - Σκάει και μεγάλη πώληση
| 2021-09-06 19:58:00

Αλλάζει επίπεδο η ΑΕΚ, νέα συμφωνία Μελισσανίδη - Γίνεται... Ολυμπιακός - Σκάει και μεγάλη πώληση

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αλλάζει επίπεδο η ΑΕΚ, νέα συμφωνία Μελισσανίδη - Γίνεται... Ολυμπιακός - Σκάει και μεγάλη πώληση

Ο άνθρωπος που "φτιάχνει" την Ένωση με μεγάλες μεταγραφές. Οι Κιτρινόμαυροι... ανεβαίνουν σκάλα, μπαίνουν σε μία μεγάλη αγορά και ετοιμάζονται για deals εκατομμυρίων. Οι παίκτες που μπορεί να φέρουν, ποιοι έρθουν και ποιος θα φύγει.

Η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών προχώρησε σε πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις κάτι που την ενισχύει πολύ ενόψει της νέας Super League που πρόκειται να ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (11-12/9). Σημαντικότερες και εντυπωσιακότερες ήταν αυτές των δύο Ελβετών, Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέβτιτς που φόρεσαν τα Κιτρινόμαυρα ως δανεικοί, με οψιόν αγοράς, από Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρούμπιν Καζάν αντίστοιχα.

Την… υπογραφή των δύο αυτών μετακινήσεων, που έχουν ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο της Ένωσης, είχε ο πολύ γνωστός ατζέντης και συμπατριώτης των δύο, Μίλος Μαλένκοβιτς που είναι ιδιοκτήτης και της εταιρείας Soccer Mondial AG. Η συνεργασία των ανθρώπων της ΠΑΕ με τον συγκεκριμένο ατζέντη φαίνεται ότι ενισχύει πολύ την Ένωση σε πολλαπλά επίπεδα, μιας και δεν αναφερόμαστε μόνο αγωνιστικά που είναι δεδομένο πως έγινε με την απόκτηση των ποδοσφαιριστών.

Ο Μαλένκοβιτς είναι από τους σημαντικότερους μάνατζερ της Ελβετίας με πελάτες του αρκετά γνωστούς παίκτες και διασυνδέσεις σε πολλές ομάδες της κεντρικής Ευρώπης. Οι Μπίρατ Σιμσίτι, της Αταλάντα, Ντούσαν Τάντιτς του Άγιαξ, Πρέντραγκ Ραϊκοβιτς της Ρεν, Λεωνίδας Στεργίου της Λοζάνης, Σραντάν Σπιριντόνοβιτς του Ατρομήτου, Ιζέτ Χαΐροβιτς του Άρη είναι μερικά από τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί.

Έτσι οι Κιτρινόμαυροι έχουν αποκτήσει έναν πολύ καλό σύμμαχο ώστε στο μέλλον να μπορέσουν να αποκτήσουν κάποιον ακόμα παίκτη που είναι κάτω από την ομπρέλα της Soccer Mondial AG, όμως αυτό μπορεί να είναι το… λιγότερο. Η ΑΕΚ με αυτή τη συνεργασία μπορεί να βγει πολύ κερδισμένη, μιας και μην μας φανεί καθόλου περίεργο ο συγκεκριμένος να είναι αυτός που πιθανόν να… τρέξει και την πώληση ποδοσφαιριστή της ομάδας σε σύλλογο της κεντρικής Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φούντωσαν τα σενάρια για Σάμαρη - "Μπάσιμο" από κορυφαία ελληνική ομάδα - Τον θέλει ο πρόεδρος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags