Facebook Pixel Ανδρέας Σάμαρης: Φούντωσαν τα σενάρια για Σάμαρη - "Μπάσιμο" από κορυφαία ελληνική ομάδα - Τον θέλει ο πρόεδρος
| 2021-09-06 17:28:00

Φούντωσαν τα σενάρια για Σάμαρη - "Μπάσιμο" από κορυφαία ελληνική ομάδα - Τον θέλει ο πρόεδρος

Sportdog Team
Φούντωσαν τα σενάρια για Σάμαρη - "Μπάσιμο" από κορυφαία ελληνική ομάδα - Τον θέλει ο πρόεδρος

Ο Έλληνας άσος παραμένει χωρίς ομάδα μετά την Μπενφίκα και με δεδομένο πως οι Πορτογάλοι καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, αποτελεί μία ελκυστική περίπτωση.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης, μετέφερε στον αέρα του Over FM όλα τα νέα από τους «κιτρινόμαυρους». Η «Ένωση» ρίχνει ακόμα «ματιές» στο μεταγραφικό παζάρι των ελευθέρων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να «κλείσει» μία ξεχωριστή περίπτωση παίκτη.

Οι άνθρωποι της διοίκησης φαίνεται να εξετάζουν την απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ, όπως είναι ο Μοχαμάντι. Ωστόσο ο Κώστας Τσίλης τόνισε ότι προς το παρόν ο σχεδιασμός της ομάδας δεν έχει αλλάξει. Υπενθυμίζεται πως στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, ο Χατζισαφί υπολογίζεται ως πρώτος στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Μιτάι δεύτερη επιλογή.

Το ενθαρρυντικό για την ομάδα του Μιλόγεβιτς είναι ότι ο Ιρανός μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις. Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» σημείωσε ότι ο 31χρονος αγωνιζόταν ως οκτάρι στην προηγούμενη ομάδα του. Όσον αφορά τις αποχωρήσεις είναι πιθανό να έρθει πρόταση τον Σάκχοφ, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι δεδομένο.

Ο Κώστας Τσίλης ανέφερε και την περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μπενφίκα. Ο Έλληνας χαφ δεν έχει βρει ακόμα την επόμενη ομάδα του και η ΑΕΚ αρέσκεται να παίρνει ποδοσφαιριστές που θέλουν μία «επανεκκίνηση» στην καριέρα τους. Ωστόσο ο ρεπορτερ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει ένδειξη για τον Σάμαρη.

Τέλος ευχάριστα είναι τα νέα από την αποθεραπεία του Αντρε Σιμόες. Ο Πορτογάλος δεν είναι έτοιμος ακόμα, αλλά αναμένεται να επιστρέψει πολύ γρηγορότερα από όσο είχε υπολογιστεί στην αρχή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags