Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός θα "απογειώσει" τον ΠΑΟ - Συμπαίκτης του Νοβίτσκι και ηγέτης - "Άκυρο" στην Μπαρτσελόνα (Vid)
Μπάσκετ
| 2021-09-06 23:21:00

Αυτός θα "απογειώσει" τον ΠΑΟ - Συμπαίκτης του Νοβίτσκι και ηγέτης - "Άκυρο" στην Μπαρτσελόνα (Vid)

του Pick n' Scroll
Αυτός θα "απογειώσει" τον ΠΑΟ - Συμπαίκτης του Νοβίτσκι και ηγέτης - "Άκυρο" στην Μπαρτσελόνα (Vid)

Το όνομα που "παίζει" δυνατά από ΝΒΑ για το Τριφύλλι και οι δυσκολίες. Είναι πολύ κοντός, είναι 1.83 αλλά έχει φοβερά ισχυρή προσωπικότητα. Είναι αγωνιστικά θρασύς, είναι παίκτης, που μπορεί να πάρει μία ομάδα πάνω του. Η περίπτωση που ξεχωρίζουν οι Πράσινοι, ο Πέρι που ξεκίνησε εντυπωσιακά και η απόφαση για τον πλέι μέικερ.

Παναθηναϊκός: Τον Παναθηναϊκό συνεχίζει να τον βασανίζει το θέμα του πλέι-μέικερ. Του παίκτη, δηλαδή, που θα πάρει την θέση του Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η αγορά είναι πολύ φτωχή και οι «πράσινοι» δεν μπορούν τώρα να προχωρήσουν στην πραγματοποίηση μεταγραφής. Πάντως, κάθε λίγο και λιγάκι προκύπτει ενδιαφέρουσα περίπτωση, όπως έγινε σήμερα με το Γιόγκι Φέρελ, που «κόπηκε» από τους Λος Αντζελες Κλίπερς. Το κακό, όμως, είναι ότι τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι καθόλου εύκολες.

Ο Φέρελ, πάντως, (υπήρξε και συμπαίκτης του Νοβίτσκι στους Μάβερικς) θα ταίριαζε ταμάμ στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ κοντός, είναι 1.83 αλλά έχει φοβερά ισχυρή προσωπικότητα. Είναι αγωνιστικά θρασύς, είναι παίκτης, που μπορεί να πάρει μία ομάδα πάνω του.

Αυτοί, που τον γνωρίζουν πολύ καλά λένε ότι έχει πολλές ομοιότητες με τον Μάικ Τζέιμς. Ότι είναι σκορερ ολκής. Επειδή, όμως, ο Φέρελ είναι παιδί του ΝΒΑ, κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα θέλει να έρθει στην Ευρώπη. Πέρυσι μίλαγε με την Μπαρτσελόνα, αλλά οι συζητήσεις δεν έφτασαν μέχρι το τέλος. Δεν αποκλείεται φέτος, όμως, να είναι η φορά, που θα αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη. Και αν γίνει κάτι τέτοιο ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος, βλέποντας το κενό στην θέση του πλέι-μέικερ να είναι σημαντικό. Πάντως, αυτό που λένε οι «πράσινοι» είναι ότι έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από τον Κέντρικ Πέρι και δεν θα αργήσει η ώρα, που αυτό θα το καταλάβει και ο κόσμος του εξάστερου. Συμφωνούν πάντως και οι της ΚΑΕ ότι λείπει ένας πλέι-μέικερ και λένε ότι ψάχνουν μέχρι εκεί, που δεν πάει για να τον βρουν.

Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα αποκτηθεί «άσος», αλλά ουδείς ξέρει το πότε και ουδείς ξέρει βέβαια και ποιος θα είναι αυτός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags