Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Φωνάζει" για μεταγραφές ο ΠΑΟ - Προβληματίζει ξένος άσος - Πρόταση από Euroleague για Τζέιμς!
Μπάσκετ
| 2021-09-11 19:44:00

"Φωνάζει" για μεταγραφές ο ΠΑΟ - "Καμπανάκι" για ξένο άσο - Σκέψεις Πρίφτη και για δεύτερη κίνηση!

του Pick n' Scroll
"Φωνάζει" για μεταγραφές ο ΠΑΟ - "Καμπανάκι" για ξένο άσο - Σκέψεις Πρίφτη και για δεύτερη κίνηση!

Πολύ πιθανό να μην έρθει μόνο πλέι μέικερ στο Τριφύλλι. Η βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα έδειξε ξεκάθαρα το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρότι είχε "ελαφρυντικά", σίγουρα η...30αρα από τη χειρότερη ομάδα της Euroleague, χτυπάει "καμπανάκια".

Ο Παναθηναϊκός έσπασε τα μούτρα του το απόγευμα του Σαββάτου, χάνοντας με κάτω τα χέρια από τον Ερυθρό Αστέρα. Φιλικά είναι, είναι ακόμη νωρίς, τα αποτελέσματα δεν έχουν ουσία. Και συν τοις άλλοις οι «πράσινοι» έπαιζαν χωρίς τον Νέντοβιτς και τον Μέικον.

Με τέτοια παρουσία, όμως, όπως αυτή, που είχαν πριν από λίγο, οπότε και έχασαν με 83-55, δεν πάνε πουθενά. Και έχασαν μάλιστα από μία ομάδα, που είναι από τις χειρότερες ποιοτικά της Ευρωλίγκα.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Παναθηναϊκός θέλει και ψάχνει ενίσχυση στη περιφέρεια. Αν, όμως, συνεχιστεί έτσι το πράγμα, τότε θα χρειαστεί βοήθεια και στους ψηλούς. Με τον Τζεχάιβ Φλόιντ να δείχνει ότι χρειάζεται αρκετό χρόνο για να μπορέσει να περάσει στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Παναθηναϊκός έχει αυτό τον χρόνο.

Για την περιφέρεια αναζητείται πλέι-μέικερ, ο Μάικ Τζέιμς έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη η περίπτωσή του. Ο Αμερικάνος έχει μπροστά του την προοπτική του ΝΒΑ, υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από μία ομάδα της Ευρωλίγκας, ενώ όπως όλα δείχνουν θα ανοίξει και η αγορά της Κίνας.

Στον Παναθηναϊκό, μετά το 83-55 από τον Ερυθρό Αστέρα, δεν υπάρχει καμία τρελή ανησυχία. Υπάρχει, όμως, η μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση, που αρχικά θα αφορά στις περιφερειακές θέσεις και από κει και πέρα θα φανεί αν θα γίνει και αλλαγή στους ψηλούς.

Πάνω από όλα, πάντως, αυτό, που θέλουν οι νταμπλούχοι είναι να μπει στο παρκέ ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος είναι ο πλέον κομβικός παίκτης τους και ακόμη παραμένει εκτός μάχης στίβου, κάτι, που τους πληγώνει τρομερά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πυρ και μανία" ο Πρίφτης - Έξαλλος σε τάιμ άουτ με Ερυθρό - "Τι κάνουμε; Θα φάμε 30 πόντους;" (vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags