Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Βόμβα" μεγατόνων φέρνει η εκλογή Λιόλιου: Ποιος Έλληνας είναι φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής!
| 2021-09-13 08:20:00

"Βόμβα" μεγατόνων φέρνει η εκλογή Λιόλιου: Ποιος Έλληνας είναι φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής!

Sportdog Team
"Βόμβα" μεγατόνων φέρνει η εκλογή Λιόλιου: Ποιος Έλληνας είναι φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής!

Τρομερή εξέλιξη στο ελληνικό μπάσκετ ενδέχεται να φέρει η εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου στην προεδρία της ΕΟΚ, καθώς σπουδαίος Έλληνας προπονητής έγινε αυτόματα ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής Ελλάδας.

Εθνική Ελλάδας: Ο λόγος για τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος συγκεντρώνει πλέον μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί στο τιμόνι της Εθνικής, μετά την εκλογή Λιόλιου στην ΕΟΚ.

Ο τελευταίος, στην προεκλογική εκστρατεία του είχε στείλει μήνυμα ότι η "επίσημη αγαπημένη" θα στελεχωθεί με Έλληνα προπονητή κορυφαίου επιπέδου, κάτι που σημαίνει ότι ο Ρικ Πιτίνο δεν φαίνεται πως θα μείνει στον πάγκο της ομάδας.

Έτσι, ο πρώτο υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, που παλιότερα είχε εκφράσει την θέληση να την κοουτσάρει σε μεγάλη διοργάνωση, ενώ περιστοιχίζεται και από ένα staff υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών.

Μάλιστα, με δεδομένη την επιθυμία του Γιάννη Αντετοκούνμπο να δώσει το παρών στο Ευρωμπάσκετ 2022, η συνεργασία με τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να ευοδωθεί. 

Εκτός από τον Ιτούδη, πιθανότητες υπάρχουν και για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που επίσης χαίρει εκτίμησης αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags