Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι - Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι - "Κόβει" Έλληνα άσο ο Μπαρτζώκας
Μπάσκετ
| 2021-09-13 22:35:00

Μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι - Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι - "Κόβει" Έλληνα άσο ο Μπαρτζώκας

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι - Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι - "Κόβει" Έλληνα άσο ο Μπαρτζώκας

Η ανατροπή στον σχεδιασμό, το πρόβλημα με Σλούκα και το ΝΒΑ. Πού θέλει ενίσχυση ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν, τι έδειξαν τα πρώτα φιλικά και η ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η αναζήτηση του Έλληνα κόουτς για έναν παίκτη από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Χρήματα έχει πάντως για ένα πολύ καλό συμβόλαιο!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε στο πρώτο του παιχνίδι στην Κύπρο την Ζενίτ, αλλά την Κυριακή απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είδε τις αδυναμίες του. Εχασε με κατεβασμένα τα χέρια και έστω και αν μιλάμε για φιλικά παιχνίδια και ότι είναι ακόμη νωρίς, έδειξε ότι η διαφορά δυναμικότητας από τους Ρώσους του Ιτούδη είναι σημαντική. Και μάλιστα η ΤΣΣΚΑ θα ενισχυθεί κι άλλο, αφού μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρει έναν ακόμη γκαρντ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν να δουν αν θα γίνει το ίδιο και στην ομάδα τους. Αν θα γίνει, δηλαδή, μία ακόμη μεταγραφή. Ολα δείχνουν ότι οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν τελικά στη πραγματοποίηση μεταγραφής. Η αρχική σκέψη ήταν να αποκτηθεί «3-4άρι», μάλιστα είχαν γίνει συζητήσεις με τον Γιάνις Τίμα και τον Τζαμάλ Τζόουνς. Δεν αποκλείεται, όμως, στο τέλος να γίνει κίνηση για κόμπο γκαρντ, καθώς πίσω από τον Σλούκα και τον Ουόκαπ δεν υπάρχει άλλος παίκτης. Είναι ο Μιχάλης Λούντζης, αλλά το επίπεδό του είναι ακόμη μακριά από αυτό της Ευρωλίγκας.

Λεφτά, πάντως, υπάρχουν στην ΚΑΕ για την τελευταία κίνηση, που απαιτείται. Δεν θα δαπανήσουν οι «ερυθρόλευκοι» 1 εκ. ευρώ για τον παίκτη, που θα προσθέσουν στο ρόστερ τους. Αλλά περίπου τα μισά έχουν να τα δώσουν. Είναι πολύ καλό ποσό τα 500.000 ευρώ για μεταγραφή τέτοια εποχή.

Και πεδίο δράσης του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συνεργατών του είναι το ΝΒΑ, εκεί, όπου υπάρχουν πολλές και καλές λύσεις.

Στον Ολυμπιακό η ατμόσφαιρα πλέον είναι πολύ καλύτερη γενικά καθώς έφυγε το καθεστώς Βασιλακόπουλου. Δεν τους ένοιαζε ακριβώς ποιος θα είναι ο επόμενος, τους ένοιαζε το νέο καθεστώς να μην έχει σχέση με τον Βασιλακόπουλο.

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον πανέτοιμος να επιστρέψει στην Α1 και για τους περισσότερους μάλιστα είναι το φαβορί για την κούπα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα βουλώσουν στόματα σύντομα με αυτόν τον Ολυμπιακό - Σιχάθηκα τους ξερόλες - Έχασαν τέσσερα κιλά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags