Facebook Pixel Ζαν Σαρλ Λιβιό: Βάζει υψηλούς στόχους για το νέο Ολυμπιακό ο Ζαν Σαρλ - "Θέλουμε να..."
| 2021-09-15 05:16:00

Βάζει υψηλούς στόχους για το νέο Ολυμπιακό ο Ζαν Σαρλ - "Θέλουμε να..."

Sportdog Team
Βάζει υψηλούς στόχους για το νέο Ολυμπιακό ο Ζαν Σαρλ - "Θέλουμε να..."

Για τους στόχους της νέας αγωνιστικής σεζόν των Ερυθρολεύκων μίλησε ο παίκτης της ομάδας του Πειραιά σε δηλώσεις που έκανε βάζοντας πολύ... ψηλά τον πήχη.

Ζαν Σαρλ Λιβιό: Ντάμπλ στην επιστροφή του στην Basket League και είσοδος στα play off της Euroleague είναι οι στόχοι του νέου Ολυμπιακού, όπως ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε ο ξένος παίκτης των Ερυθρολεύκων για τη νέα αγωνιστική σεζόν που είναι κοντά στο να ξεκινήσει.

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: "Δεν νομίζω ότι οι στόχοι μας είναι καινούργιοι, πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε σταθερά ψηλά και επιδιώκουμε συνεχώς να φτάνουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Θα πάμε τη σεζόν βήμα-βήμα, με πρωταρχικό στόχο την είσοδο στα playoffs της Euroleague, το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο".

Για την συμμετοχή στην Basket League: "Είναι κάτι καινούργιο για εμάς που βρισκόμασταν και πέρσι εδώ, είναι αρκετά καλή εξέλιξη".

Για την παρουσία του Μουσταφά Φαλ: "Πρόκειται για μια ιδιαίτερη σεζόν για εμένα, αφού είμαστε και οι δύο Γάλλοι. Είμαι πού χαρούμενος που θα αγωνιζόμαστε μαζί για τον Ολυμπιακό", είπε ο Ζαν Σαρλ Λιβιό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags