Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σηκώνει τα χέρια ψηλά" με τον πλέι μέικερ ο Πρίφτης - Δεν... φτάνουν τα λεφτά - Ποιος γυρίζει στο ΟΑΚΑ
| 2021-09-14 22:15:00

"Σηκώνει τα χέρια ψηλά" με τον πλέι μέικερ ο Πρίφτης - Δεν... φτάνουν τα λεφτά - Ποιος γυρίζει ΟΑΚΑ

του Pick n' Scroll
"Σηκώνει τα χέρια ψηλά" με τον πλέι μέικερ ο Πρίφτης - Δεν... φτάνουν τα λεφτά - Ποιος γυρίζει ΟΑΚΑ

Η μεγάλη ανατροπή με την τελευταία μεταγραφή και τα ευχάριστα νέα. Ο Έλληνας κόουτς έχει δυσκολευτεί πάρα πολύ στην απόφαση για την τελευταία προσθήκη στο πράσινο ρόστερ. Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες και ο καλός λόγος που... χαμογελάει.

Ο Παναθηναϊκός άφησε ανάμικτες εντυπώσεις στο τουρνουά του Μονάχου. Στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν απελπιστικά κακός, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, την Κυριακή απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια ήταν πολύ καλός με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να κάνει μυθικά πράγματα, έχοντας 41 πόντους.

Όπως και να έχει, οι «πράσινοι» είναι ακόμη μακριά από αυτό, που πιστεύουν ότι μπορούν να φτάσουν. Εχουν και το πρόβλημα με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου είναι οι κορυφαίοι παίκτες τους. Πάντως, η επιστροφή του Νέντοβιτς στην δράση είναι κοντά.

Συν τοις άλλοις λείπει και ο πλέι-μέικερ, ο αντικαταστάτης του Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος αναζητείται εδώ και καιρό. Το έχουν ψάξει από δω οι νταμπλούχοι, το έχουν ψάξει από εκεί, αλλά δεν έχουν βρει ακόμη τον παίκτη, που θα τους γοητεύσει.

Όλα δείχνουν ότι στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί, όπως είναι τώρα, χωρίς, δηλαδή, την συνδρομή ενός ακόμη παίκτη. Αν γίνει τελικά μεταγραφή μέχρι τότε, θα είναι έκπληξη.

Ο κόουτς Πρίφτης και οι συνεργάτες του αδυνατούν να βρουν τον παίκτη, με τον οποίο θα κλείσουν την περιφέρειά τους. Και αν τον έχουν βρει, είναι οικονομικά απλησίαστος. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μπραντ Ουοναμέικερ, ο οποίος είναι τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ.

Στο τέλος του δρόμου ο Παναθηναϊκός θα κάνει σίγουρα μεταγραφή, αλλά το ακριβές χρονικό πλαίσιο, στο οποίο θα την κάνει, αδυνατεί να το οριοθετήσει ακόμη και ο ίδιος ο Πρίφτης.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» ανησυχεί, αλλά θα νοιώσει καλύτερα τώρα, που θα γυρίσει ο Νέντοβιτς και η ομάδα του θα έχει σαφώς υψηλότερη ποιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτήρια! Να τι θα γίνει στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" - Το αποφάσισε η "πράσινη" ΚΑΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags