Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η λίστα Πρίφτη με τους πλέι μέικερ - Ξεχωρίζει ο... νέος Μάικ Τζέιμς - Σκόρερ και ηγέτης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-16 20:30:00

Η λίστα Πρίφτη με τους πλέι μέικερ - Ξεχωρίζει ο... νέος Μάικ Τζέιμς - Σκόρερ και ηγέτης (ΒΙΝΤΕΟ)

του Pick n' Scroll
Η λίστα Πρίφτη με τους πλέι μέικερ - Ξεχωρίζει ο... νέος Μάικ Τζέιμς - Σκόρερ και ηγέτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί αργούν οι ανακοινώσεις και ποιος πήρε προβάδισμα. Το sportdog.gr παρουσιάζει τους παίκτες που παραμένουν στη μεταγραφική λίστα του Δημήτρη Πρίφτη και αποκαλύπτει ποιος βρίσκεται πιο μπροστά. Γιατί θυμίζει τον Αμερικανό;

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το κρας τεστ του «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τον κόσμο του να δίνει το παρών και να παίρνει γεύση ενόψει της νέας χρονιάς.

Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις από τους «πράσινους» είναι ανάμεικτες, αλλά ακόμη δεν έχει παίξει ο ένας από τους δύο καλύτερους παίκτες τους, ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Οταν θα παίξει ο Σέρβος και η ομάδα θα είναι πλήρης, τότε όλοι θα μπορούν να μιλάνε με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Επιπλέον αναμένεται να γίνει μία ακόμη μεταγραφή, οπότε θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος, προκειμένου να σχηματοποιηθεί το ρόστερ. Η μεταγραφή αυτή ίσως γίνει την επόμενη εβδομάδα και αφού θα έχει περάσει το τουρνουά. Οι λύσεις δεν είναι πολλές. Μεταξύ άλλων, είναι ο πρώην παίκτης του Πρίφτη στην Καζάν, Τζόρνταν Θίοντορ, ο Σλοβένος Ζόραν Ντράγκιτς, ο Στέφαν Μάρκοβιτς, που ήταν στην Βίρτους Μπολόνια, αλλά και ο Γιόγκι Φέρελ, που προς το παρόν είναι εκτός ΝΒΑ.

Είναι πιθανόν ο Δημήτρης Πρίφτης να επιλέξει έναν από αυτούς με τον Φερέλ να είναι εκείνος, που αρέσει πιο πολύ. Είναι παίκτης με έντονη προσωπικότητα, είναι σκόρερ, δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά είναι μία κατάσταση, που θυμίζει τον Μάικ Τζέιμς. Κοντός, δηλαδή, ηγέτης και πολύ δυναμικός. Ο Τζέιμς από την πλευρά του παίρνει την κατεύθυνση για το Πριγκιπάτο του Μονακό, εκεί, όπου έχουν μαζευτεί πολλοί καλοί παίκτες, στο ντεμπούτο της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ποτέ πρόταση στον Τζέιμς, αλλά ήταν κι άγνωστο αν ο Αμερικάνος σούπερ σταρ ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αλλωστε κάποια στιγμή είχε δηλώσει την επιθυμία του να πάει να παίξει στην Μονακό, κάτι, που γίνεται πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά στα μπάτζετ Ολυμπιακού και ΠΑΟ - Ποια τα "χρυσά" συμβόλαια

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags