Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απίστευτο! Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έκανε τον αδελφό του να κλάψει - "Είχε απογοητεύσει την οικογένεια"
| 2021-09-21 00:05:00

Απίστευτο! Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έκανε τον αδελφό του να κλάψει - "Είχε απογοητεύσει την οικογένεια"

Sportdog Team
Απίστευτο! Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έκανε τον αδελφό του να κλάψει - "Είχε απογοητεύσει την οικογένεια"

Ακόμα μια αποκάλυψη για τον Greek Freak και για τα μυστικά της ζωής του και της οικογένειάς του αποκαλύπτει η Αμερικανίδα συγγραφέας Μίριν Φέιντερ στο βιβλίο "Γιάννης - Εκτόξευση στα Αστέρια". 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα ακόμα περιστατικό αποκαλύπτει η συγγραφέας του βιβλίου "Γιάννης - Εκτόξευση στα αστέρια" από την προσωπική και την οικογενειακή ζωή του Greek Freak, Μίριν Φέιντερ, όπου αναφέρει την... κατσάδα του Γιάννη στον Άλεξ μετά από την εριστική συμπεριφορά που είχε ο βενιαμίν της οικογένειας.

"Εκείνο το βράδυ, ο Άλεξ έβαλε τα κλάματα. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να απογοητεύσει την οικογένειά του. Ήξερε ότι η αντίδραση των αδελφών του ήταν δικαιολογημένη", αναφέρεται χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα υπάρχει και η αντίδραση του μικρού της οικογένειας μετά από αυτό.

"Είχα μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Αυτή ήταν η ώρα μηδέν για εμένα. Από τότε αποφάσισα να αλλάξω συμπεριφορά». Ο Άλεξ αφιέρωσε το υπόλοιπο του καλοκαιριού στην προπόνηση για να βελτιώσει τον χειρισμό της μπάλας και το σουτ".

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, τα... γκάζια του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκαναν τον Άλεξ άλλο άνθρωπο "Έγινε πιο γρήγορος και δυνατός, πιο ταπεινός, έπαψε να παριστάνει τον παντογνώστη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags