Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι συγκλονιστικές ατάκες Αγγελόπουλων, Σπανούλη και Παπαλουκά από την κηδεία του Ίβκοβιτς (Vid)
| 2021-09-21 17:53:00

Οι συγκλονιστικές ατάκες Αγγελόπουλων, Σπανούλη και Παπαλουκά από την κηδεία του Ίβκοβιτς (Vid)

Sportdog Team
Οι συγκλονιστικές ατάκες Αγγελόπουλων, Σπανούλη και Παπαλουκά από την κηδεία του Ίβκοβιτς (Vid)

Συγκλονιστικές στιγμές διαδραματίσθηκαν στην κηδεία του προπονητή-θρύλου του μπάσκετ, που πέθανε σε ηλικία 78 ετών την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έγιναν στην κάμερα της ΕΡΤ:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήταν ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού, παγκόσμια φυσιογνωμία, θρύλος του μπάσκετ. Ζήσαμε απίθανες στιγμές μαζί του, μαγικές. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Βασίλης Σπανούλης: «Πολλές κουβέντες χαρακτηρίζουν τον Ντούντα. Ήταν ένας δάσκαλος για όλους μας και είναι πραγματικά μία πολύ λυπηρή ημέρα για όλους μας».

Δημήτρης Ιτούδης: «Μπορεί να μην τον ξαναδούμε στη ζωή, αλλά θα είναι στις ψυχές και στις καρδιές όλων των ανθρώπων τους οποίους βοήθησε και είναι αμέτρητοι, χιλιάδες και στην Ελλάδα και στην Σερβία και στην Τουρκία και στη Ρωσία. Είναι παγκόσμιος. Είναι μεγάλη η θλίψη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Θοδωρής Παπαλουκάς: «Ήρθαμε σήμερα εδώ να τιμήσουμε τη μνήμη του. Προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ, βοήθησε πολύ κόσμο και αυτό φάνηκε από την προσέλευση του κόσμου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Δήμος Ντικούδης: «Είναι μία τεράστια απώλεια για το παγκόσμιο μπάσκετ και σαν ελληνικό μπάσκετ έχουμε πάρει πάρα πολλά από τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς και εγώ προσωπικά. Ήρθαμε σήμερα εδώ να δώσουμε φόρο τιμής».

Νίκος Φιλίππου: «Για όλους εμάς ο Ντούντα ήταν κάτι πολύ παραπάνω από ένας καλός προπονητής. Ήταν ο φίλος μας, ο άνθρωπός μας, αυτός που από μικρά παιδιά μας δίδαξε πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags