Facebook Pixel Sportdog.gr | Απόφαση Πρίφτη για άσο του ΠΑΟ - Τον αφήνει εκτός ομάδας - Έρχεται ηγέτης στο ΟΑΚΑ με 500.000!
Μπάσκετ
| 2021-09-22 17:30:00

Απόφαση Πρίφτη για άσο του ΠΑΟ - Τον αφήνει εκτός ομάδας - Έρχεται ηγέτης στο ΟΑΚΑ με 500.000!

του Pick n' Scroll
Απόφαση Πρίφτη για άσο του ΠΑΟ - Τον αφήνει εκτός ομάδας - Έρχεται ηγέτης στο ΟΑΚΑ με 500.000!

"Πιέσεις" στον κόουτς να πάρει αποφάσεις τα επόμενα 24ωρα. Γιατί πρέπει να αφήσει εκτός ομάδας ο Δημήτρης Πρίφτης έναν ξένο και οι τελευταίες πληροφορίες για τη μεταγραφή που ψάχνουν οι Πράσινοι. Ποιο είναι το μπάτζετ;

Ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ετοιμάζεται τώρα να πάρει την πρώτη του κούπα στο Σούπερ Καπ της Πάτρας.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε πρόοδο στην ομάδα του απέναντι σε Παρτίζαν και κυρίως Εφές και ελπίζει αυτή η πρόοδος να συνεχιστεί. Μόνο, που στα παιχνίδια του Σούπερ Καπ, που έχει μπροστά του ο εξάστερος, δεν μπορεί να πάει με το ρόστερ, που έχει καθώς θα πρέπει να μείνει εκτός ένας ξένος. Εχει επτά και επιτρέπονται έξι στις εγχώριες διοργανώσεις. Ποιος δεν θα αγωνιστεί στην Πάτρα, αυτό είναι κάτι, που δεν θα αργήσει να το αποφασίσει ο Πρίφτης.

Είναι απίθανο, πάντως, να μην παίξουν ο Νέντοβιτς, ο Πέρι, ο Σαντ-Ρος και ο Φλόιντ. Αυτές είναι οι «κολώνες» της ομάδας, άλλοι από πλευράς αξίας, άλλοι από πλευράς θέσης. Μένουν, λοιπόν, ο Μέικον, ο Εβανς και ο Ουάιτ. Ενας από αυτούς αναμένεται να μην παίξει στους αγώνες της Πάτρας. Ο Ουάιτ είναι αυτός, που μέχρι τώρα δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» ψάχνουν τον πλέι-μέικερ, με τον οποίο θα κλείσουν το ρόστερ τους. Αν τον πάρουν, αυτό σημαίνει ότι ο Πρίφτης θα έχει 8 ξένους, άρα θα έχει δύο διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς από τις εγχώριες διοργανώσεις θα πρέπει να μένουν δύο παίκτες εκτός.

Αυτό, πάντως, δεν θα εμποδίσει τους «πράσινους» να κάνουν μεταγραφή. Αργά ή γρήγορα θα την κάνουν. Τώρα έχουν 4-5 ονόματα στη λίστα τους, μπορεί να αποφασίσουν άμεσα, μπορεί, όμως, και να περιμένουν τα «κοψίματα» του ΝΒΑ, που αρχίζουν τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη.

Ο Γιόγκι Φερέλ είναι ο παίκτης, που αρέσει περισσότερο στους νταμπλούχους, αλλά και το κασέ του δεν είναι μικρό. Ο πρώην παίκτης των Ντάλας Μάβερικς αξιώνει παραπάνω από 500.000 δολάρια ετησίως, ποσό, που δεν είναι εύκολο να το δώσει ο εξάστερος. Είναι, πάντως, ηγέτης ο Φερέλ και αν αποκτηθεί, θα δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα του Πρίφτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα-βόμβα για Παναθηναϊκό από ΝΒΑ - "Πιέσεις" για να έρθει Ελλάδα - Αλλάζει επίπεδο το Τριφύλλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags