Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επαφή ΠΑΟ με τον ατζέντη - Ο πρώην συμπαίκτης Νοβίτσκι... τρέλανε τον Πρίφτη - Ελεύθερος απο ΝΒΑ!
Μπάσκετ
NBA
| 2021-09-24 20:20:00

Επαφή ΠΑΟ με τον ατζέντη - Ο πρώην συμπαίκτης Νοβίτσκι... τρέλανε τον Πρίφτη - Ελεύθερος απο ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Επαφή ΠΑΟ με τον ατζέντη - Ο πρώην συμπαίκτης Νοβίτσκι... τρέλανε τον Πρίφτη - Ελεύθερος απο ΝΒΑ!

Ο πρώτος στόχος στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού και γιατί η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη και ακριβή. Στο Τριφύλλι πάντως ελπίζουν πως υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους. Οι εναλλακτικές και οι... ευκαιρίες.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πάρει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αφού αύριο και μεθαύριο γίνεται στην Πάτρα το Σούπερ Καπ. Οι «πράσινοι» είναι το φαβορί στα χαρτιά και θέλουν να το επιβεβαιώσουν και μέσα στο παρκέ.

Μετά το Σούπερ Καπ, θα ανεβάσουν ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα, καθώς ξεκινούν οι υποχρεώσεις σε Ευρωλίγκα και Α1. Όλα δείχνουν ότι σε αυτό το ξεκίνημα ο εξάστερος θα πάει ως έχει, αφού δεν προλαβαίνει να πάρει τον περιβόητο γκαρντ, που ψάχνει εδώ και καιρό.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το όνομα του Στέφαν Γιόβιτς, του πρώην της Χίμκι, και αυτή η πληροφορία έχει βάση. Μόνο, που ο Παναθηναϊκός δεν έκανε πρόταση στον Σέρβο, αλλά πήρε τηλέφωνο τον ατζέντη του, προκειμένου να μάθει σε ποια κατάσταση είναι ο παίκτης. Ο Γιόβιτς εδώ και καιρό έχει ένα θέμα τραυματισμού και όπως αναφέρεται δεν είναι ακόμη έτοιμος να μπει στη μάχη. Για αυτό άλλωστε και παραμένει χωρίς ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ψάχνει την αγορά της Αμερικής και ίσως περιμένει λίγο ακόμη, προκειμένου να αρχίσουν τα «κοψίματα» από τις ομάδες του ΝΒΑ και έτσι να έχει να επιλέξει μεταξύ περισσότερων παικτών. Αλλωστε στόχοι του, όπως ο Αρτσιντιάκονο, υπέγραψαν σε ομάδες του ΝΒΑ για το τρέινινγκ καμπ μόνο όμως. Αυτό σημαίνει ότι υπέγραψαν μεν, αλλά σε λίγες μέρες μπορεί να «κοπούν». Και αυτό, λοιπόν, είναι που μπορεί να περιμένουν οι «πράσινοι», ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιόγκι Φερέλ, πρώην συμπαίκτης του Ντιρκ Νοβίτσκι στους Μάβερικς, είναι εκείνος, που αρέσει περισσότερο στον Πρίφτη, αλλά προς το παρόν η τιμή του είναι απαγορευτική, βγάζοντας στην άκρη και το ενδεχόμενο να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, κάτι, που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ευχαριστημένος μέχρι τώρα από την ομάδα του, αλλά γνωρίζει καλά και θέλει να υπάρξει ενίσχυση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν "έκοψε" ο Πρίφτης από τον Παναθηναϊκό - Απόφαση και για Μαντζούκα - Αλλαγές στον ΠΑΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags