Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Φωνάζει" για μεταγραφή ο ΠΑΟ - Θα το "πληρώσει" με Ολυμπιακό - Ο Πρίφτης "ψήνει" τον... νέo Τζέιμς!
Μπάσκετ
| 2021-09-25 20:27:00

"Φωνάζει" για μεταγραφή ο ΠΑΟ - Θα το πληρώσει με Ολυμπιακό - Ο Πρίφτης "ψήνει" τον... νέo Τζέιμς!

του Pick n' Scroll
"Φωνάζει" για μεταγραφή ο ΠΑΟ - Θα το πληρώσει με Ολυμπιακό - Ο Πρίφτης "ψήνει" τον... νέo Τζέιμς!

Τότε θα ανακοινώσουν παίκτη οι Πράσινοι. Έτσι θα καλύψει την τρύπα στο ρόστερ ο Δημήτρης Πρίφτης, που στοχεύει στην απόκτηση NBAer, ο οποίος θα ξετρελάνει το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την φωτιά, αλλά στο τέλος νίκησε εύκολα το Λαύριο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Σούπερ Καπ. Οι νταμπλούχοι κάποια στιγμή προηγήθηκαν με 51-31 και έδειχναν να καθαρίζουν την παρτίδα, το Λαύριο, όμως, μείωσε σε 53-50. Εκεί, όμως, μίλησε η μεγαλύτερη ποιότητα του εξάστερου και έτσι αποτράπηκε μία δυσάρεστη για τους «πράσινους» έκπληξη, που θα τους έβαζε φωτιά.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, κάτι λογικό για την εποχή, που βρισκόμαστε, αλλά και για το γεγονός ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν είναι έτοιμος ακόμα. Κάτι, που φάνηκε και απέναντι στο Λαύριο, όπου σημείωσε μόλις 3 πόντους σε 17 λεπτά. Είναι, όμως, θέμα χρόνου να βρει τον πραγματικό του εαυτό ο Σέρβος και παράλληλα η ομάδα του να αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη.

Όπως και να έχει, πάντως, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Παναθηναϊκός θέλει ενίσχυση. Είναι κάτι, που φωνάζει από μακριά ότι χρειάζεται έναν βαρβάτο γκαρντ, που θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ήδη καλή περιφέρεια, που υπάρχει.

Με το Λαύριο το ότι δεν υπάρχει αυτός ο πολύ καλός γκαρντ, δεν θα τους επηρεάσει τους νταμπλούχους. Στον βαθύ δρόμο, όμως, της Ευρωλίγκας και στη κόντρα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, είναι σίγουρο ότι θα τους κοστίσει αν δεν κάνουν μεταγραφή.

Πάντως, η απόφαση είναι ειλημμένη και ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη. Το πότε είναι το ερωτηματικό. Το πιο πιθανό είναι να γίνει μετά το πρώτο τζάμπολ της Ευρωλίγκας και όταν θα αρχίσουν τα πρώτα «κοψίματα» του ΝΒΑ. Με τους «πράσινους» να ευελπιστούν να πειστεί ο Γιόγκι Φερέλ και να έρθει με λιγότερα χρήματα στην Ελλάδα. Ο Φερέλ, που έπαιζε στους Μάβερικς και τους Κλίπερς, είναι παίκτης-ηγέτης και σε πολλούς θυμίζει τον Μάικ Τζέιμς. Και αν έρθει, είναι σίγουρο ότι θα ξετρελάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος στην πτώση με Πρίφτη - Ηγέτης ο Παπαπέτρου - Λείπει ο Παναθηναϊκός στον Γιαννακόπουλο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags