Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν φεύγει από το ΣΕΦ ο Αντετοκούνμπο - Συνεχίζει σαν... τρελός τις προπονήσεις (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-29 19:28:00

Δεν φεύγει από το ΣΕΦ ο Αντετοκούνμπο - Συνεχίζει σαν... τρελός τις προπονήσεις (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν φεύγει από το ΣΕΦ ο Αντετοκούνμπο - Συνεχίζει σαν... τρελός τις προπονήσεις (ΦΩΤΟ)

Ο Greek Freak δεν θέλει να χάσει ούτε μισή... μέρα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος του NBA και συνεχίζει πυρετωδώς την προετοιμασία περνώντας πολλές ώρες στους χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φαίνεται ότι ο Greek Freak δεν βρίσκεται στην χώρα μας μόνο για διακοπές, μιας και συνεχίζει καθημερινά να περνά πολλές ώρες στο ΣΕΦ, αλλά και στο γυμναστήριο, όπου συχνά έχει για παρέα τους αδελφούς του Θανάση και Άλεξ, αλλά πάντα υπό την επίβλεψη των στελεχών των Μιλγουόκι Μπακς που βρίσκονται στην Αθήνα.

"Το ΣΕΦ αποδείχθηκε «γούρικο» πέρυσι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτός ήταν ίσως ένας από τους λόγους που το προτίμησε και φέτος!

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, ο MVP του ΝΒΑ «απόλαυσε» την φιλοξενία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριό μας.

Δεν ήταν, όμως, μόνος του! Εκτός από τον αδελφό του, Θανάση και μέλη του προπονητικού επιτελείου των Μιλγουόκι Μπακς, από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πέρασαν αρκετοί συμπαίκτες τους, επίσης κάτοχοι δακτυλιδιού!

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο καλή επιτυχία τη σεζόν που έρχεται και να πανηγυρίσουν back to back το πρωτάθλημα
", αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για όσα κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags