Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: "Σεισμός" στο Καραϊσκάκη για Σπανούλη - Βράβευση και αγκαλιές με Μαρινάκη - Ατακάρα για Θ7 (Vid)
| 2021-10-03 20:53:00

"Σεισμός" στο Καραϊσκάκη για Σπανούλη - Βράβευση και αγκαλιές με Μαρινάκη - Ατακάρα για Θ7 (Vid)

Sportdog Team
"Σεισμός" στο Καραϊσκάκη για Σπανούλη - Βράβευση και αγκαλιές με Μαρινάκη - Ατακάρα για Θ7 (Vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βράβευσε τον Σπανούλη εντός αγωνιστικού χώρου, τον αποκάλεσε τον καλύτερο αθλητή που έχει περάσει από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και τον κάλεσε να παραμείνει στην οικογένεια των «ερυθρολεύκων».

Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Την ευκαιρία να αποθεωθεί από 25.000 οπαδούς του Ολυμπιακού είχε το βράδυ της Κυριακής ο Βασίλης Σπανούλης στο Καραϊσκάκη. Ο θρυλικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ των «ερυθρόλευκων» που άλλαξε τον ρου της ιστορίας της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ συνολικά, βραβεύτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι αιωνίων της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Ο V-Span παρέλαβε δύο φανέλες, μία με το όνομα και το νούμερό του και μια ακόμη ερυθρόλευκη με τις υπογραφές όλων των παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αμέσως μετά, παρέλαβε και τιμητική πλακέτα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Σήμερα βραβεύουμε τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει περάσει από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Η οικογένεια του Ολυμπιακού σε ευχαριστεί για όλες τις χαρές, τις μεγάλες στιγμές. Σε θέλουμε να συνεχίσεις κοντά μας είτε σε ποδόσφαιρο είτε σε μπάσκετ. Να είσαι καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να είσαι πάντα δίπλα μας».

 

Αμέσως μετά, ο Βασίλης Σπανούλης πήρε το λόγο και ανέφερε: «Σας ευχαριστώ πολύ. Σε ευχαριστώ πολύ πρόεδρε για τη βράβευση στον ναό του ποδοσφαίρου. Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Αυτό που ζω ποτέ δεν το φανταζόμουν. Είμαι δίπλα στην ομάδα, ζήτω ο Ολυμπιακός».

Ακολούθως, πήγε πρώτα μπροστά στη Θύρα 7 και έπειτα έκανε τον γύρο του γηπέδου για να αποθεωθεί από τον κόσμο, πριν αποχωρήσει για να ξεκινήσει και το ντέρμπι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags