Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στα… κάγκελα οι οπαδοί του ΠΑΟ, "τελικός" με Φενέρ - Στέλνουν ΟΑΚΑ πρώην παικταρά του Ολυμπιακού!
Μπάσκετ
| 2021-10-04 22:08:00

Στα… κάγκελα οι οπαδοί του ΠΑΟ, "τελικός" με Φενέρ - Στέλνουν ΟΑΚΑ πρώην παικταρά του Ολυμπιακού!

του Pick n' Scroll
Στα… κάγκελα οι οπαδοί του ΠΑΟ, "τελικός" με Φενέρ - Στέλνουν ΟΑΚΑ πρώην παικταρά του Ολυμπιακού!

Οι Πρίφτης και Παππάς ψάχνουν ακόμα για τη μεταγραφή πλέι μέικερ. Ποιο είναι το νέο όνομα στην πράσινη λίστα, οι πιθανότητες να γυρίσει Ελλάδα και τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του ρεπορτάζ. Το κλίμα πάντως στο Τριφύλλι δεν είναι καλό και επικρατεί... αναβρασμός.

Ο Παναθηναϊκός καταποντίστηκε στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας στο Μονακό από την τοπική ομάδα και θα περίμενε κανείς να υπάρξει αντίδραση στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αρη. Στο ημίχρονο του αγώνα της Θεσσαλονίκης όλοι οι «πράσινοι» ήταν ήρεμοι, βλέποντας την ομάδα τους να προηγείται με 19 πόντους: «Ηρθε η αντίδραση. Προχωράμε» είπαν πολλοί. Στην επανάληψη, όμως, έγινε το έλα να δεις. Ο Παναθηναϊκός κοιμήθηκε, ο ψυχωμένος Αρης αντεπιτέθηκε και εν τέλει έγινε η ανατροπή της χρονιάς. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν μία νίκη, που δεν την περίμεναν ούτε στα όνειρά τους, και οι Παναθηναϊκοί πνίγηκαν και πάλι στην απογοήτευση τους.

Ο κόσμος «βράζει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση, ειδικά αν υπάρξει ανάλογη εικόνα στο άμεσο μέλλον και βέβαια νέες ήττες.

Πλέον το παιχνίδι με την Φενέρ έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού και αν δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, σίγουρα θα υπάρχουν θέματα. Πολύ νωρίς, λοιπόν, στη σεζόν οι νταμπλούχοι δείχνουν να μπαίνουν σε περιπέτειες.

Το θέμα του πλέι-μέικερ, που τόσο πολύ συζητείται εδώ και πολύ καιρό, κανείς δεν ξέρει πότε θα λυθεί. Ενδεχομένως Πρίφτης και Παππάς να περιμένουν τα «κοψίματα» του ΝΒΑ για να αποφασίσουν. Αν και τα χρήματα, που έχουν στην διάθεσή τους, δεν είναι πολλά. Το όνομα του Γιόβιτς συνεχίζει να υπάρχει στην λίστα, αλλά είναι τραυματίας και θέλει τον χρόνο του για να αποθεραπευθεί.

Με τον Παναθηναϊκό ορισμένοι συνδέουν τα ονόματα του Βιλντόζα και του Μπάλντγουιν, που ενδέχεται να φύγει από την Μπασκόνια, αλλά δεν έχουν βάση και είναι απίθανο ο Παναθηναϊκός να βρει τόσα λεφτά, που χρειάζονται τέτοιοι παίκτες.

Όλα δείχνουν ότι η τελική επιλογή του «τριφυλλιού» για την μεταγραφή, που μένει, θα είναι από το ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απασφάλισε ο Πρίφτης μετά τον Άρη - Έσκασε... βαρύ σκηνικό την επομένη του αγώνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags