Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Πρίφτης: Μεγάλη αλλαγή Πρίφτη στον ΠΑΟ - Γι' αυτό "έκραξε" τους παίκτες - Παίρνει την μπάλα από Παπαπέτρου
Μπάσκετ
| 2021-10-06 19:24:00

Μεγάλη αλλαγή Πρίφτη στον ΠΑΟ - Γι' αυτό "έκραξε" τους παίκτες - Παίρνει την μπάλα από Παπαπέτρου

Sportdog Team
Μεγάλη αλλαγή Πρίφτη στον ΠΑΟ - Γι' αυτό "έκραξε" τους παίκτες - Παίρνει την μπάλα από Παπαπέτρου

Τι ετοιμάζουν στο Τριφύλλι για το παιχνίδι με τη Φενέρ και τα νέα πλάνα του Έλληνα προπονητή για την εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια. Τι δουλεύει στο ΟΑΚΑ και ποιους ετοιμάζει να... τραβήξουν την ομάδα.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Πρίφτης: Σκληράδα στην άμυνα θέλει να βγάλει το Τριφύλλι, αρχης γενομένης από το παιχνίδι με τη Φενέρ, δεδομένου ότι αν με τους Τούρκους γίνει στη ρακέτα τού Παναθηναϊκού η παρέλαση που έκανε η νεανική ομάδα τού Άρη στο δεύτερο μέρος, στο Αλεξάνδρειο, θα μιλήσουμε για συντριβή.

 

Κάτι ακόμα που προσπαθεί να διορθώσει ο Πρίφτης, είναι τα γκαρντ να αξιοποιήσουν καλύτερα τους ψηλούς στην επίθεση - Αν και αυτό ίσως να προϋποθέτει καλύτερους γκαρντ από αυτούς που υπάρχουν τώρα. Παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι οι ψηλοί μπορούν να ενταχθούν καλύτερα στο επιθετικό σκέλος, με βάση το τι συμβαίνει μέχρι τώρα.


Ο Παπαπέτρου, επίσης, σωστά είναι ο κύριος εκφραστής των περισσότερων επιθετικών ενεργειών του συλλόγου, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται όταν παίρνει την μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα εκδήλωσης της επίθεσης. Θα μπορούσε η μπάλα να φτάνει στα χέρια του αμέσως με το κατέβασμα, προκειμένου κι εκείνος να μην μπλοκάρει στα τελευταία δευτερόλεπτα.

 

Τέλος, αυτό που θέλει να διορθώσει ο Πρίφτης είναι το να βγαίνουν plays που θα έχουν καλύτερα ελεύθερα σουτ (με καλύτερες συνθήκες) για τους καλούς σουτέρ που υπάρχουν στην ομάδα και όχι απλά ελεύθερα σουτ.

 

Ο Παναθηναϊκός έχει έναν... φονιά τύπου Νέντοβιτς στην ομάδα του, που όταν βρει ρυθμό (κι αν παραμείνει υγιής) μπορεί να διαμορφώσει καταστάσεις στα παιχνίδι. Αλλά θα πρέπει ο Πρίφτης να δουλέψει και στο επιθετικό σκέλος, πέρα από το μπετονάρισμα που χρειάζεται να γίνει στην άμυνα, και να πάρει το 110% από κάθε παίκτη σε κάθε ματς. Αλλιώτικα είναι ελάχιστες οι ελπίδες για να ξεχωρίσει φέτος το Τριφύλλι...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags