Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ η Θύρα 13 - Οπαδοί στην προπόνηση του Παναθηναϊκού - Ατάκες-φωτιά στον Πρίφτη!
Μπάσκετ
| 2021-10-06 20:15:00

Στο ΟΑΚΑ η Θύρα 13 - Οπαδοί στην προπόνηση του Παναθηναϊκού - Ατάκες-φωτιά στον Πρίφτη!

Sportdog Team
Στο ΟΑΚΑ η Θύρα 13 - Οπαδοί στην προπόνηση του Παναθηναϊκού - Ατάκες-φωτιά στον Πρίφτη!

Επίσκεψη από τους οργανωμένους οπαδούς στην προπόνηση του Τριφυλλιού ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε, έστειλαν... μήνυμα για τον Δημήτρη Πρίφτη!

Παναθηναϊκός: Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της Τετάρτης, με σκοπό να "ντοπάρει" ψυχολογικά παίκτες και τεχνικό τιμ.

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή τους στον Δημήτρη Πρίφτη, κάνοντας πράξη την προτροπή των Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκου Αλβέρτη για ενότητα στον σύλλογο.

«Είμαστε δίπλα σας, ξέρουμε πως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό αλλά μη σας νοιάζει. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Μη φοβάστε τίποτα. Παίξτε σαν Παναθηναϊκός. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και θα παραμείνει δίπλα σας», ανέφεραν μεταξύ άλλων στους παίκτες.

Στον Δημήτρη Πρίφτη είπαν μεταξύ άλλων: «Κόουτς σε εκτιμούμε απεριόριστα. Μείνε για πολλά χρόνια μαζί μας. Σε στηρίζουμε και χαιρόμαστε που είσαι στην ομάδα. Να μην σκέφτεστε ότι ξεκίνησε άσχημα η χρονιά. Η Θύρα 13 θα είναι δίπλα σας».

Ο κόουτς Πρίφτης τους είπε ανάμεσα στα άλλα: «Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σας έχουμε δίπλα μας. Θυμάμαι από το 2014 όταν και ήσασταν στο πλευρό μας και τότε σε μια δύσκολη στιγμή. Μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό».

Ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου είπε μεταξύ άλλων: «Θα δώσουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, ξέρουμε ποιοι είστε και πόσο μας βοηθάτε, θα κάνουμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Απόφαση Γιαννακόπουλου - Πολλά εκατομμύρια και... Ζοτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags