Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Δίνει απαντήσεις με Φενέρ - Του αρέσει ο τίτλος του... αουτσάιντερ - Ποιος κάνει το ματς της ζωής του!
Μπάσκετ
| 2021-10-07 17:18:00

Δίνει απαντήσεις με Φενέρ - Του αρέσει ο τίτλος του αουτσάιντερ - Ποιος κάνει το ματς της ζωής του!

Sportdog Team
Δίνει απαντήσεις με Φενέρ - Του αρέσει ο τίτλος του αουτσάιντερ - Ποιος κάνει το ματς της ζωής του!

Τη Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός και ψάχνει εναγωνίως τη νίκη που θα του ανεβάσει την ψυχολογία. Από ποιον περιμένει μεγάλο ματς ο Πρίφτης.

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται από το ξεκίνημα της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός, καθώς δεν είναι μόνο η ήττα από την Μονακό με 75-63, αλλά και η κάκιστη εικόνα των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία συνεχίστηκε και στο ματς για το πρωτάθλημα με τον Άρη.

Το κλίμα στο Τριφύλλι είναι αρκετά βαρύ από νωρίς και ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να το... γυρίσει, γνωρίζοντας το πόσο δύσκολο είναι το πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα, με το παιχνίδι με τη Φενέρ να προσφέρεται για... απαντήσεις, παρότι ούτε σε αυτό οι Πράσινοι έχουν το πάνω χέρι.

Η τουρκική ομάδα έρχεται στο ΟΑΚΑ με τον αέρα του φαβορί, ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και το κίνητρο να αντιστρέψει την άσχημη κατάσταση προτού γίνει μη αναστρέψιμη.

Παρότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και δικαίως η Φενέρ δίνεται το φαβορί από τη Novibet, υπάρχουν ορισμένα πονταρίσματα που μπορούν να επιβεβαιωθούν, κυρίως στις αγορές των παικτών.

Μία από αυτές είναι το να βγει πρώτος σκόρερ ο Ιωάννης Παπαπέτρου, το οποίο δίνεται σε απόδοση 3.00, που μπορεί να φαντάζει δύσκολο απέναντι σε έναν ζόρικο αντίπαλο, εντούτοις ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν αυτή τη στιγμή οι Πράσινοι και το ενδεχόμενο να κάνει ένα μεγάλο ματς δεν είναι και πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Τέλος, ένα πιο... safe ποντάρισμα είναι το να πετύχει ο Παπαπέτρου Over 14,5 πόντους, που προσφέρεται στην πολύ δυνατή απόδοση του 1,80.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη στον ΠΑΟ με παίκτη από τους πρωταθλητές ΝΒΑ - Αυτά είπε η Θ.13 στο ΟΑΚΑ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags