Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τεράστια έκπληξη στον ΠΑΟ με παίκτη από τους πρωταθλητές ΝΒΑ - Αυτά είπε η Θ.13 στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2021-10-06 22:48:00

Τεράστια έκπληξη στον ΠΑΟ με παίκτη από τους πρωταθλητές ΝΒΑ - Αυτά είπε η Θ.13 στο ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Τεράστια έκπληξη στον ΠΑΟ με παίκτη από τους πρωταθλητές ΝΒΑ - Αυτά είπε η Θ.13 στο ΟΑΚΑ!

Η μεταγραφή που μπορεί όντως να αλλάξει την εικόνα του Τριφυλλιού. Ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Δημήτρης Πρίφτης και τι περιμένει για να τον φέρει στην Ελλάδα. Ο... τελικός με τη Φενέρ, το κλίμα στο σύλλογο και το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών στην επίσκεψή τους στην προπόνηση.

Αν έχεις τους οργανωμένους οπαδούς στο πλευρό σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Και ο Παναθηναϊκός τους έχει, όπως φάνηκε και από την επίσκεψη της Θύρας 13 στην προπόνηση της Τετάρτης (6/10). Το ξεκίνημα δεν είναι καθόλου καλό με τις ήττες σε Μονακό και Αρη, ο κόσμος, όμως, γνωρίζει άριστα ότι χρειάζεται μεγάλη υπομονή και προσπάθεια ώστε η αγαπημένη του ομάδα να μπορέσει να πάει σε ένα αξιοπρεπές αγωνιστικό επίπεδο. Πράγματα, που ειπώθηκαν στη σημερινή επίσκεψη από τον κόσμο προς παίκτες και προπονητές, αλλά και το αντίστροφο.

Η νίκη κόντρα στην Φενέρ θα είναι μία κατάσταση, που θα επιτρέψει στους «πράσινους» να κερδίσουν χρόνο καθώς μάλιστα ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα με απανωτά εκτός έδρας παιχνίδια.

Στη προσπάθεια, που θα γίνει και όπως αναφέρουμε καθημερινά, θα έρθει παίκτης και πιο συγκεκριμένα ο πλέι-μέικερ, που λείπει από τους νταμπλούχους. Ο Στέφαν Γιόβιτς δεν είναι εύκολο να αποτελέσει τον εκλεκτό καθώς θέλει τουλάχιστον 20 μέρες ακόμη για να αποθεραπευτεί από τον σοβαρό του τραυματισμό. Και ο Παναθηναϊκός είναι κάπου φυσιολογικό να σκέφτεται να προσθέσει άλλον έναν ευπαθή παίκτη στο ρόστερ του.

Ετσι το πιθανότερο είναι ότι ο πλέι-μέικερ θα έρθει από το ΝΒΑ και προφανώς από τα «κοψίματα» των επαγγελματικών ομάδων της Αμερικής, που έχουν ήδη αρχίσει. Δεν θα είναι βέβαια ο Βιλντόζα ή ο Ουοναμέικερ, αλλά ο Πρίφτης θέλει έναν παίκτη, που θα του δώσει το κάτι παραπάνω από τους υπάρχοντες περιφερειακούς, που έχει.

Ενας παίκτης, όπως ο Τρεμόντ Γουότερς, που τώρα έχουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο, αλλά μπορεί να «κόψουν» σε λίγες μέρες θα ήταν ιδανικός για τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του οποίου είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Αμερική, προκειμένου να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Τις επόμενες 15 μέρες υπολογίζονται ότι οι «πράσινοι» θα έχουν κάνει την τελευταία τους μεταγραφική κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Απόφαση Γιαννακόπουλου - Πολλά εκατομμύρια και... Ζοτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags