Facebook Pixel Σάσα Τζόρτζεβιτς: Τρελάθηκε ο Τζόρτζεβιτς και το... ρίξε στη διαιτησία - "Είμαι πολλά χρόνια στη Euroleague και..."
Μπάσκετ
| 2021-10-07 23:37:00

Τρελάθηκε ο Τζόρτζεβιτς και το... ρίξε στη διαιτησία - "Είμαι πολλά χρόνια στη Euroleague και..."

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Τζόρτζεβιτς και το... ρίξε στη διαιτησία - "Είμαι πολλά χρόνια στη Euroleague και..."

Πολύ εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε μετά την ήττα της ομάδας του από τους Πράσινους και στις δηλώσεις του τόνισε πως οι αποφάσεις έκριναν το αποτέλεσμα.

Σάσα Τζόρτζεβιτς: Στις αποφάσεις  των διαιτητών στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός της Φενέρ μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζοντας πως δεν συμφωνεί με όσα σφυρίχτηκαν και δεν θα πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη.

"Πρέπει να δω στο βίντεο γιατί με κάποιες αποφάσεις δεν συμφωνώ. Είμαι πολλά χρόνια στη Euroleague και δεν συμφωνώ. Σε τέτοιο επίπεδο δεν γίνονται τέτοια λάθη. Οι παίκτες μου προσπάθησαν μέχρι τέλους, παρόλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του.

Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και θέλω να δω τι έγινε στο τέλος για να πω πως αισθάνομαι. Σε αυτό το επίπεδο κάποια πράγματα... Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Έχω πολλά συναισθήματα στο μυαλό μου, δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορείς να κάνεις λάθη απέναντι σε αθλητές. Πάντα θέλω το fair play και για τις δύο ομάδες, όμως έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να ζήσουμε με το αντιαθλητικό που δόθηκε στο φινάλε, έπρεπε να έχουμε τελειώσει το ματς διαφορετικά, έχουμε έμπειρους παίκτες, έπρεπε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις", είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags