Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση-"φωτιά" για τον Giannis! Είναι καλύτερος από τον ΛεΜπρόν; Βλέπει την πλάτη του
| 2021-10-08 11:38:00

Δήλωση-"φωτιά" για τον Giannis! Είναι καλύτερος από τον ΛεΜπρόν; Βλέπει την πλάτη του

Sportdog Team
Δήλωση-"φωτιά" για τον Giannis! Είναι καλύτερος από τον ΛεΜπρόν; Βλέπει την πλάτη του

Την πεποίθηση ότι Λεμπρόν Τζέιμς παραμένει ένας από τους 10 καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά δεν βρίσκεται στο επίπεδο των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κέβιν Ντουράντ, εξέφρασε ο γνωστός αναλυτής, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας «The Ringer», Μπιλ Σίμονς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Σίμονς μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Ζακ Λόου (ESPN) και σε ερώτηση για το εάν ο Λεμπρόν είναι στη συζήτηση για τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ, είπε τα εξής:

«Πιστεύω ότι είναι ένας από τους 10 καλύτερους παίκτες, αλλά δεν θα έλεγα πως είναι ένας από τους δύο καλύτερους παίκτες. Νομίζω ότι είναι τρελό να πιστεύουμε ότι βρίσκεται στο επίπεδο του Γιάννη και του Ντουράντ. Δεν το βλέπω. Θα το θέσω απλά: Θα μπορούσε να κάνει ο ΛεΜπρόν αυτά που έκανε ο Ντουράντ πέρυσι για τους Νετς; Δεν νομίζω. Θα μπορούσε να κουβαλήσει το Μπρούκλιν όταν τραυματίσθηκαν όλοι με τον τρόπο που το έκανε ο Ντουράντ; Δεν το νομίζω. Θα μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε ο Γιάννης στους 2.5 τελευταίους γύρους των playoffs; Δεν το νομίζω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags