Facebook Pixel ΕΟΚ - Βαγγέλης Λιόλιος: Απασφάλισε ο Λιόλιος - Ατάκες "φωτιά" κατά των διαιτητών - "Θα φύγει κλωτσηδόν αυτός..."
| 2021-10-09 17:46:00

Απασφάλισε ο Λιόλιος - Ατάκες "φωτιά" κατά των διαιτητών - "Θα φύγει κλωτσηδόν αυτός..."

Sportdog Team
Απασφάλισε ο Λιόλιος - Ατάκες "φωτιά" κατά των διαιτητών - "Θα φύγει κλωτσηδόν αυτός..."

Στους διαιτητές Αττικής και Εύβοιας μίλησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ το Σάββατο (9/10) όπου παρουσίασε τον Χρήστο Χριστοδούλου, ενώ παράλληλα χρησιμοποίησε σκληρή... γλώσσα κατά αυτών που κάνουν... λάθη. 

ΕΟΚ - Βαγγέλης Λιόλιος: Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είχε συνάντηση με τους διαιτητές της Αττικής και της Εύβοιας, όπου τους παρουσίασε τον Χρήστο Χριστοδούλου, ενώ παράλληλα έστειλε και μήνυμα πως "Όποιος ξανακάνει ένα παιδί να κλαίει, θα φύγει κλοτσηδόν".

Για τα λάθη της διαιτησίας: "Όλα αυτά τα χρόνια, είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει ο υπεύθυνος θα φύγει κλοτσηδόν. Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία αλλά για ένα χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας". 

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Χριστοδούλου είπε χαρακτηριστικά: "Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας πέρα από το πενήντα-πενήντα σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα θα παίξετε όλοι θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί", είπε ο νέος αρχιδιαιτητής μετά την παρουσίαση που έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags