Facebook Pixel Άρης: Απίστευτη κίνηση από τον Άρη - Σε ποιους μοιράζει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας
Μπάσκετ
| 2021-10-11 22:44:00

Απίστευτη κίνηση από τον Άρη - Σε ποιους μοιράζει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας

Sportdog Team
Απίστευτη κίνηση από τον Άρη - Σε ποιους μοιράζει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Κίτρινοι καθώς μια παρέα φίλων της ομάδας που πρόσφεραν 40 εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2021-22 σε ανέργους και φοιτητές.

Άρης: Μεγάλη υπόκλιση σε παρέα φίλων των Κίτρινων που αποφάσισαν να αγοράσουν 40 εισιτήρια διαρκείας της ομάδας και να τα δώσουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, κρατώντας μάλιστα την ανωνυμία τους, ενώ από την πλευρά της η ΚΑΕ ανέφερε λεπτομερώς τη διαδικασία που θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα διαρκείας.

'Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στην αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ των φίλων του ΑΡΗ. Η πιο πρόσφατη κίνηση, όμως, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Παρέα φίλων του ΑΡΗ, τα μέλη της οποίας θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, προσφέρουν 40 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 σε ανέργους και φοιτητές! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει καταγραφεί και «ενσαρκώνει» με τον πιο πειστικό τρόπο το μότο «Αρειανός για Αρειανό». Και έρχεται να κορυφώσει τις αντίστοιχες κινήσεις που έκαναν το προηγούμενο διάστημα οι φίλοι του ΑΡΗ, προσφέροντας εισιτήρια διαρκείας σε συνανθρώπους – συνοπαδούς που δεν έχουν τη σχετική οικονομική δυνατότητα.

Από σήμερα Δευτέρα 11/10 έως την Τετάρτη 13/10, όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει για τα 40 εισιτήρια διαρκείας καλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους στη διεύθυνση [email protected]. Τα στοιχεία που πρέπει να σταλούν είναι:

Ονοματεπώνυμο

ΑΜΚΑ

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 14/10. Οι νικητές θα παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους από την μπουτίκ της ΚΑΕ και πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως κάρτα ανεργίας ή φοιτητικό πάσο σε ισχύ.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά τους φίλους του ΑΡΗ που έκαναν αυτήν την αξιέπαινη κίνηση. Ραντεβού στο «Nick Galis Hall", αναφέρει η ΚΑΕ Άρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags