Facebook Pixel Κώστας Κουφός: Μεγάλη έκπληξη με Κώστα Κουφό - Αυτή είναι η νέα του ομάδα (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-11 22:09:00

Μεγάλη έκπληξη με Κώστα Κουφό - Αυτή είναι η νέα του ομάδα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη έκπληξη με Κώστα Κουφό - Αυτή είναι η νέα του ομάδα (ΦΩΤΟ)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του τον τελευταίο καιρό, όμως εκείνος αποφάσισε να προχωρήσει σε μια απόφαση που σίγουρα θα παραξενέψει πολλούς.

Κώστας Κουφός: Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη G- League θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Μαρκ Στέιν, με τον Έλληνα παίκτη να γίνεται μέλος των Ιγκνάιτ, απορρίπτοντας προτάσεις που είχε από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείται από παίκτες τόσο έμπειρων βετεράνων, όσο και ταλαντούχων νεαρών, ενώ ο Έλληνας αθλητής θα πάρει σίγουρα τον ρόλο του μέντορα στα αποδυτήρια έχοντας παρουσία 11 ετών στο NBA με την ανέλα των Τίμπεργουλβς, των Κινγκς, των Νάγκετς και των Γκρίζλις.

"Εξακολουθώ να παλεύω και να δουλεύω το παιχνίδι μου. Είμαι ακόμα νέος και υγιής, αλλά έτσι είναι η ζωή, δεν πάει πάντα όπως θέλεις. Πρέπει απλώς να εκμεταλλεύεσαι μία ευκαιρία όταν σου παρουσιάζεται. Μέχρι τότε θα συνεχίσω να δουλεύω", είχε δηλώσει πρόσφατα ο Κώστας Κουφός.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags