Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σενάριο για δεύτερη μεταγραφή μετά τον Φέρελ - Απόφαση έκπληξη από Πρίφτη - Νέα αλλαγή στο ρόστερ
Μπάσκετ
| 2021-10-11 22:03:00

Σενάριο για δεύτερη μεταγραφή μετά τον Φέρελ - Απόφαση έκπληξη από Πρίφτη - Νέα αλλαγή στο ρόστερ

του Pick n' Scroll
Σενάριο για δεύτερη μεταγραφή μετά τον Φέρελ - Απόφαση έκπληξη από Πρίφτη - Νέα αλλαγή στο ρόστερ

Το πλάνο του Έλληνα προπονητή κόντρα στα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν. Γιατί κάποιοι θεωρούν πως οι Πράσινοι χρειάζονται ενίσχυση και σε άλλη θέση εκτός από τα γκαρντ, πού θα βρουν τα χρήματα και τι περιμένει ο Δημήτρης Πρίφτης. Έρχονται αλλαγές στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση πλέον. Εχει ξεχαστεί το κάζο στο Μονακό, έχει ξεχαστεί η ντροπιαστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αρη και η ήττα, και μπορεί να πει κάποιος ότι υπάρχει και ενθουσιασμός, αφού κατακτήθηκε η νίκη με την Φενέρ, ενώ έγινε και η περιβόητη μεταγραφή πλέι-μέικερ. Και μάλιστα δεν αποκτήθηκε όποιος κι όποιος, αλλά ένας σπουδαίος σκόρερ, όπως είναι ο Γιόγκι Φέρελ με πολλά παιχνίδια στο ΝΒΑ και ο οποίος πέρυσι είχε φτάσει μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα.

Ο Φέρελ έρχεται να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, που με την μεγάλη του ικανότητα στο σκοράρισμα να μπορέσει να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα και να την οδηγήσει στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα ήθελαν άμεσα και ένα «4άρι», που να μπορεί να σουτάρει πολύ καλύτερα από τον μαχητικό Τζέρεμι Εβανς. Αυτό θα ήταν το ιδανικό, αλλά προς το παρόν δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση. Δεν υπάρχουν και τα χρήματα, αλλά δεν θεωρεί κι ο Πρίφτης ότι η ομάδα του χρειάζεται αυτή την στιγμή κάποια ακόμη αλλαγή. Θα δει τα παιχνίδια, που έρχονται, και ελπίζει ότι όλα θα του πάνε καλά και δεν θα χρειαστεί να μπει σε διαδικασία μεταγραφής. Αν μπει, θα πει κάποιος που θα βρεθούν τα χρήματα. Οντως δεν υπάρχουν, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι, κάτι θα γίνει. Όπως έγινε και με την περίπτωση του Φερέλ, η μεταγραφή του οποίου έμοιαζε μακρινή αλλά τελικώς έγινε πραγματικότητα.

Ο Πρίφτης, πάντως, θα έχει έναν ακόμη πονοκέφαλο, αφού για να βάλει τον Φερέλ στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να βγάλει κάποιον. Και ήδη είναι εκτός Α1 ο Εβανς. Λογικά θα βγάλει έναν εκ των Μέικον, Πέρι. Ο Νέντοβιτς δεν βγαίνει, ούτε ο Ουάιτ. Ούτε και ο Σαντ-Ρος. Μήπως, όμως, γίνει τελικά η έκπληξη με τον Φλόιντ. Προς το παρόν υπάρχουν τα ματς με την Μπασκόνια και την Ρεάλ, ο Πρίφτης θα αποφασίσει μετά και αφού θα έχει φανεί και σε τι κατάσταση είναι ο Φερέλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ από Πρίφτη - Βρήκε το... νέο Μάικ Τζέιμς - "Καυτό" παρασκήνιο για τη μεταγραφάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags