Ολυμπιακός: Εξαιρετική ήταν η εικόνα των Πειραιωτών στη Βαρκελώνη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εναντίον της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να υπάρχει αισιοδοξία σε επίπεδο όλων στην ομάδα. Ειδικά με τον χαρακτήρα που έδειξε όταν βρέθηκε με 9 πόντους πίσω στο σκορ, σε ένα κλειστό παιχνίδι και μια δύσκολη έδρα.

Αυτό που παρατηρούν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, αναφέρουν ότι η σκληρή άμυνα που έπαιζε από την αρχή τής αναμέτρησης ήταν που, προφανώς, θα οδηγούσε σε βαριά χέρια στην επίθεση. Οι Πειραιώτες στις τελευταίες κατοχές ανάγκασαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, ειδικά στο τέλος, να πάρουν κακές προσπάθειες.



Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κοιτάξουν μπροστά και αυτό που τους ενδιαφέρει, τώρα, είναι να κερδίσουν το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις - Αν κερδίσει αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, η ομάδα θα είναι πολύ καλά.


Παπανικολάου και Ντόρσεϊ κράτησαν ανάσες εναντίον της Μπάρτσα, ενώ στο παιχνίδι με τον σύλλογο του Κάουνας αναμένεται να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι Ζαν Σαρλ, Λούντζης αλλά και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Τέλος, αυτό που κρατάνε όλοι στο Λιμάνι είναι τα... νεύρα που παρουσιάστηκαν στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Νεύρα με την πολύ καλή άποψη, γιατί οι Πειραιώτες δεν αρκέστηκαν στην καλή εμφάνιση σε μια πολύ-πολύ δύσκολη έδρα, αλλά ήθελαν τη νίκη. Και υπήρε τσαντίλα που δεν την πήραν. Στον σύλλογο θεωρούν ότι αυτή η αντίδραση δείχνει ότι οι παίκτες το πίστεψαν και δεν ήταν ευκαιριακό ο,τι συνέβη στο γήπεδο.

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλειπαν... 7 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - "Μήνυμα" σε όλη την Ευρώπη - Φουλ για F4 με μεταγραφή ΝΒΑ