Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έλειπαν... 7 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - "Μήνυμα" σε όλη την Ευρώπη - Φουλ για F4 με μεταγραφή ΝΒΑ
Μπάσκετ
| 2021-10-14 00:47:00

Έλειπαν... 7 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - "Μήνυμα" σε όλη την Ευρώπη - Φουλ για F4 με μεταγραφή ΝΒΑ

του Pick n' Scroll
Έλειπαν... 7 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - "Μήνυμα" σε όλη την Ευρώπη - Φουλ για F4 με μεταγραφή ΝΒΑ

Η άδικη ήττα, το εντυπωσιακό μπάσκετ και οι τίτλοι που έρχονται στο Λιμάνι. Παρότι έχασε στην παράταση από την Μπαρτσελόνα, στην ομάδα του Πειραιά υπάρχει τρομερός ενθουσιασμός τόσο για τη μέχρι τώρα εικόνα όσο και για τη συνέχεια. Τι άλλο ετοιμάζουν οι Αγγελόπουλοι;

Ο Ολυμπιακός έπαιξε μπασκετάρα στην Βαρκελώνη, αλλά δεν μπόρεσε να την εξαργυρώσει με μία νίκη, που του άξιζε. Ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ στο τέλος του κόστισε τη νίκη, ακριβώς, δηλαδή, ό, τι είχε γίνει μία μέρα νωρίτερα με τον Παναθηναϊκό και την ήττα του από την Μπασκόνια.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές της εμφανίσεις και στρίμωξε στα σχοινιά την πολύ πιο πλούσια Μπαρτσελόνα. Δεν κατάφερε, όμως, να την ρίξει νοκ-άουτ, αλλά έστειλε ένα νέο μήνυμα σε όλη την Ευρώπη ότι έχει επιστρέψει πολύ δυνατός και αποφασισμένος να ξαναπαίξει σε φάιναλ-φορ.

Ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος στα τρίποντα, Πρίντεζης και Παπανικολάου δεν σημείωσαν πόντο, ο Σλούκας έδωσε μόλις μία ασίστ, αλλά κατάφερε να πάει το ματς μέχρι τέλους γιατί ήταν ομάδα με Α κεφαλαίο και γιατί έπαιξε τρομερή άμυνα απέναντι στους Καταλανούς. Οι τελευταίοι, όμως, πληρώνουν 7 εκ. ευρώ στον Νίκολα Μίροτιτς τον χρόνο και αυτό φάνηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έκανε την διαφορά και ήταν εκείνος, που κράτησε την ομάδα του μέχρι τέλους στη νίκη. Ο Οριόλα με το ριμπάουντ και τις δύο βολές ήταν εκείνος, που την έδωσε στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Όπως και να έχει, στον κόσμο του Ολυμπιακού υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, η ομάδα του παίζει μπάσκετ, που θυμίζει τις παλιότερες ένδοξες εποχές και όλοι στον Πειραιά είναι πεπεισμένοι ότι η επιστροφή στους τίτλους είναι πολύ κοντά. Σε λίγο καιρό μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει και μια μεταγραφή από το ΝΒΑ, προκειμένου το ήδη πανίσχυρο σύνολο να γίνει ακόμη πιο δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η... απάντηση Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ με δύο Έλληνες - Κλείνουν και κορυφαίο ταλέντο της Ευρώπης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags