Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η... απάντηση Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ με δύο Έλληνες - Κλείνουν και κορυφαίο ταλέντο της Ευρώπης!
Μπάσκετ
| 2021-10-09 23:20:00

Η... απάντηση Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ με δύο Έλληνες - Κλείνουν και κορυφαίο ταλέντο της Ευρώπης!

του Pick n' Scroll
Η... απάντηση Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ με δύο Έλληνες - Κλείνουν και κορυφαίο ταλέντο της Ευρώπης!

"Φτιάχνουν" ήδη τον νέο Ολυμπιακό, με τρία παιδιά με πλούσιο ταλέντο. Εκτός από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που... πετάει φωτιές, στο Λιμάνι ακόμα και οι δανεικοί παίκτες κάνουν εξαιρετική σεζόν. Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που ξεχώρισαν και η μεγάλη μεταγραφική κίνηση για το μέλλον.

Γεννάνε και τα κοκόρια του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς. Πάνω από όλα γιατί η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο, διαλύοντας πρώτα την Μπασκόνια και δίνοντας συνέχεια απέναντι στην Ρεάλ. Και με αυτές τις εμφανίσεις και νίκες ο κόσμος έχει πάρει τα πάνω του και περιμένει στη συνέχεια ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να σταμάτησε, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως, και οι παίκτες του εμφανίζουν εξαιρετικό πρόσωπο και δείχνουν ικανοί για πολλά πράγματα φέτος.

Αναφέραμε ότι γεννάνε τα κοκόρια του Ολυμπιακού μέχρι τώρα, γιατί και οι δανεικοί παίκτες, που έχει δώσει, πηγαίνουν εξαιρετικά. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είναι στο Λαύριο και πανηγύρισε δύο μεγάλες νίκες με ΠΑΟΚ και Ντιζόν, ενώ ο Ιωσήφ Κολοβέρος έκανε την καλύτερη εμφάνιση της ζωής του, όταν με τον Ιωνικό είχε 23 πόντους και εκτέλεσε τον Αρη.

Τη συνέχεια κανείς δεν μπορεί να την γνωρίζει, πολύ δύσκολα, όμως, τουλάχιστον ένας από τους δύο δεν θα αρχίσει να κάνει καριέρα με την φανέλα του Ολυμπιακού. Και οι δύο πιτσιρικάδες που ανήκουν στον Ολυμπιακό έχουν προσόντα και γενικώς υπάρχει ανάγκη για Έλληνες παίκτες, οπότε Κολοβέρος και Νικολαΐδης έχουν μεγάλη τύχη.

Οι Πειραιώτες πάντα έχουν στο μυαλό τους να πάρουν σπουδαίους Έλληνες πιτσιρικάδες. Και αν δεν πήραν τον Λευτέρη Μαντζούκα, που πήγε στον Παναθηναϊκό, ίσως πάρουν τον Αλέξανδρο Σαμοντούρωφ, ο οποίος είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη, όσον αφορά στους γεννημένους το 2005. Ο Σαμοντούρωφ ανήκει στην ομάδα ΔΕΚΑ, που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. 

Ο Ολυμπιακός μετά από χρόνια δουλεύει και πάλι πάρα πολύ καλά και οι άνθρωποί του θεωρούν ότι η επιστροφή στις ένδοξες μέρες δεν είναι πολύ μακριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να γιατί πήρε 3 μύρια ο Βεζένκοφ - "Πάτησε" και τα θηρία ο Ολυμπιακός - Μεγάλη ανατροπή Μπαρτζώκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags