Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό πήρε 3 μύρια ο Βεζένκοφ - "Πάτησε" και τα θηρία ο Ολυμπιακός - Μεγάλη ανατροπή Μπαρτζώκα
Μπάσκετ
| 2021-10-08 23:37:00

Να γιατί πήρε 3 μύρια ο Βεζένκοφ - "Πάτησε" και τα θηρία ο Ολυμπιακός - Μεγάλη ανατροπή Μπαρτζώκα

του Pick n' Scroll
Να γιατί πήρε 3 μύρια ο Βεζένκοφ - "Πάτησε" και τα θηρία ο Ολυμπιακός - Μεγάλη ανατροπή Μπαρτζώκα

Η απόφαση-έκπληξη για μεταγραφή, το Final Four και ο Νικ Καλάθης. Ποιοι ξεχώρισαν στη μεγάλη νίκη απέναντι στη Ρεάλ, ο φετινός στόχος των Πειραιωτών και το ματς-ορόσημο με την Μπαρτσελόνα. Θα έρθει τελικά παίκτης στο ΣΕΦ από το ΝΒΑ;

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εντυπωσιάζει και μάλιστα αυτή τη φορά πιο πολύ, καθώς νίκησε την Ρεάλ, που είναι από τα φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Οι Πειραιώτες στηρίχτηκαν πάνω από όλα στην εξαιρετική τους άμυνα για να ξεπεράσουν το εμπόδιο μίας ομάδας, που έχει σχεδόν το διπλάσιο μπάτζετ και έχει θηρία κάτω από τα καλάθια, όπως τον Ταβάρες και τον Πουαριέ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε το συμβόλαιο των 3 εκ. από τον Ολυμπιακό πριν από μερικές μέρες και πετάει στο παρκέ. Δεν ήταν απλά ο κορυφαίος της ομάδας του για ένα ακόμη παιχνίδι. Ηταν και κομβικός, αφού έκανε το 73-68 με την Ρεάλ σε εκείνο το σημείο να πλησιάζει απειλητικά.

Πολύ καλός ήταν και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος πήρε φάσεις πάνω του και τις καθάρισε, δείχνοντας ότι το ταλέντο του είναι σπουδαίο αλλά και ότι έχει περιθώρια ακόμη μεγαλύτερης βελτίωσης.

Παίζοντας έτσι ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται πλέον ούτε για αστείο το ενδεχόμενο να κάνει μεταγραφή, έστω και αν τις επόμενες μέρες θα μείνουν ελεύθερα αρκετά καλά ονόματα του ΝΒΑ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως, δεν θέλει με τίποτα να χαλάσει την χημεία της ομάδας του και όλα δείχνουν ότι θα πάει να πάρει παίκτη μόνο αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Τουλάχιστον αυτά ισχύουν για το άμεσο μέλλον.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την Μπαρτσελόνα και τον Νικ Καλάθη. Αν μπορέσει να κερδίσει και στην Βαρκελώνη, κάτι, που έκανε πέρυσι, μετά ποιος τον πιάνει. Θέλει να μπει στην οκτάδα της Ευρωλίγκας και με αποτελέσματα, όπως νίκη στην Βαρκελώνη, οι πιθανότητές του αυξάνονται τρομερά.

Αλλωστε όπως έχει πει και ο Τόμας Ουόκαπ, που σήμερα δεν ήταν καλός, «στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας». Κάτι τέτοιο είναι μακρινό, αλλά αν δεν πιστέψεις σε κάτι, δεν πρόκειται και να το υλοποιήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για επαφές κορυφαίου άσου του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags