Facebook Pixel Euroleague: Με σούπερ εμφάνιση στο β’ μέρος νικητής ο Ολυμπιακός - Κατέρρευσε στην Μαδρίτη ο ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-10-16 00:26:00

Με σούπερ εμφάνιση στο β’ μέρος νικητής ο Ολυμπιακός - Κατέρρευσε στην Μαδρίτη ο ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με σούπερ εμφάνιση στο β’ μέρος νικητής ο Ολυμπιακός - Κατέρρευσε στην Μαδρίτη ο ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχοντας σπαταλήσει ένα ημίχρονο οι Πειραιώτες κατάφεραν και γύρισαν από το -14 και έφτασαν μέχρι και το +20 και τελικά πέτυχαν την τρίτη τους νίκη στη Euroleague. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έδειξε τα προβλήματά του και έχασε με κάτω τα χέρια στο τέλος από την Ρεάλ αδικώντας τον εαυτό του.

Euroleague: Έχοντας μείνει στη... Βαρκελώνη και παρουσιάζοντας για σχεδόν ένα ημίχρονο ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να... κυνηγάνε τους Λιθουανούς, όμως η άμυνα... γρανίτης που έκανε την εμφάνισή της, αλλά και οι απίστευτες αποδόσεις των Σλούκα και Λαρεντζάκη έφεραν την τελικά τη νίκη για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στον αγώνα της Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός για 32 περίπου λεπτά ήταν μέσα στο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως τα προβλήματα του ρόστερ του, αλλά και κάποιες λάθος επιλογές έφεραν την... καθίζηση στο τέλος πράγμα που επωφελήθηκε η Βασίλισσα φτάνοντας τελικά στην εύκολη επικράτηση.

Δείτε τα highlights από τους δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Euroleague

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags